Στη Μεσσηνία την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο αεροδρόμιο η υπογραφή της σύμβασης για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος

20 Απριλίου 2023

Στην Καλαμάτα θα βρεθεί αύριο (21/4) ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, θα παρευρεθεί στην τελετή υπογραφής της σύμβασης για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος (18:30), ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί την κεντρική πλατεία της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, σχετικά με την αυριανή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, σημειώνεται:

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 και ώρα 18:30, η τελετή για την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη», στο Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος».

Στην εκδήλωση που οργανώνει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα παραστεί, επίσης, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Ακολούθως, ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου της Καλαμάτας, όπου θα συναντήσει και θα συζητήσει με πολίτες.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ: «Κοροϊδία η ρύθμιση χρεών της ΝΔ, 8 στους 10 μένουν εκτός»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λαμπρός ο εορτασμός της Παναγίας Ελεήστριας στην Κορώνη: Λιτάνευση της Εικόνας με τη συμμετοχή πλήθους πιστών [φωτογραφίες]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Συνέδριο για τη γεωργία στην Καλαμάτα: Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία Σαμαρά – «Πρώτη» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Μεσσηνία

Επίτιμος ομιλητής συνεδρίου με θέμα τα αγροτικά ζητήματα, το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Χορού, ο πρώην Πρωθυπουργός. Κεντρικός εισηγητής ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ιστορική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας: Καλείται να αποφασίσει επί της προτάσεως της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση ιδιωτικής πανεπιστημιακής σχολής

Να εγκρίνει τη διάθεση χώρου στο Ανατολικό Κέντρο, προκειμένου να ανεγερθεί το κτίριο που θα στεγάσει την ιδιωτική πανεπιστημιακή Σχολή Τουρισμού και

Ανακοινώνει τις αποφάσεις του για τους νέους αντιπεριφερειάρχες ο Δημήτρης Πτωχός – Στην Τρίπολη σήμερα οι Σύμβουλοι της παράταξης «Πελοπόννησος Μπροστά»

θέμα ωρών είναι πλέον η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των νέων αντιπεριφερειαρχών στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δείτε επίσης