Χαρίτσης: «Για τον ΣΥΡΙΖΑ η αντιμετώπιση της ακροδεξιάς είναι αξιακό ζήτημα – Η  κυβέρνηση αμφισβητεί ακόμα και τα στοιχεία του ΟΟΣΑ για τη μείωση των μισθών»

3 Μαΐου 2023

«Η θέση των καταδικασμένων εγκληματιών της ναζιστικής Χρυσής Αυγής είναι στην φυλακή και σίγουρα δεν πρέπει να είναι στο κοινοβούλιο» τόνισε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, στον τ/στ“Kontra Channel” αναφερόμενος στην σημερινή απόφαση του Αρείου Πάγου για μη συμμετοχή στις εκλογές της 21ηςΜαΐου του κόμματος Κασιδιάρη. Και σημείωσε ότι, «η επιπολαιότητα που επέδειξε η κυβέρνηση φέρνοντας  τρείς διαδοχικές διατάξεις στην Βουλή, λειτούργησε ως «χορηγός» του καταδικασμένου Κασιδιάρη, φέρνοντας τον στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης για πολλές εβδομάδες». Ο Αλ. Χαρίτσης τόνισε για το ίδιο θέμα ότι «για τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά το ζήτημα αυτό είναι αξιακό και δεν πρόκειται να δώσουμε διαπιστευτήρια αντιφασισμού σε κανέναν. Αντιμετωπίζουμε την ακροδεξιά από θέση αρχής, κάθε  μέρα μέσα στην κοινωνία, όπου το «αυγό του φιδιού» προσπαθεί να εκκολαφθεί, ιδιαίτερα στα φτωχά στρώματα εξ’ αιτίας της όξυνσης των οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αμφισβητεί ακόμα και την έκθεση του ΟΟΣΑ δείχνοντας τον πανικό της» τόνισε ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο κ. Χαρίτσης επισήμανε ότι, «η έκθεση επιβεβαιώνει ότι ο μέσος μισθός στην χώρα μας το 2022 μειώθηκε κατά 7.5% λόγω του πληθωρισμού, που ξέφυγε από κάθε έλεγχο της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να έχουμε αφαίμαξη του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών. Μια αφαίμαξη που αφορά κυρίως τα χαμηλά και μεσαία στρώματα που πληρώνουν το μεγαλύτερο τίμημα αυτής της κρίσης» ανέφερε ο Αλ. Χαρίτσηςκαι πρόσθεσε ότι «η διεθνής κρίση ακρίβειας έχει μετατραπεί στην χώρα μας σε κρίση αισχροκέρδειας.»

«Σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλ. Τσίπρας θα παρουσιάσει αναλυτικά το κυβερνητικό μας πρόγραμμα για την αλλαγή πολιτικής που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία»   κατέληξε ο Αλ. Χαρίτσης.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Eπικαροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ: Διήμερο με καταιγίδες, κεραυνούς και χαλάζι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΠΟ: «Παρά την οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης, ο τελικός σε κάθε περίπτωση θα διεξαχθεί»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωσε τους τελευταίους οκτώ υποψήφιους ευρωβουλευτές – Ο Γιάννης Πάζιος ανάμεσα στους «εκλεκτούς»

Ανακοινώθηκαν από το ΠΑΣΟΚ οι τελευταίοι 8 υποψήφιοι του κόμματος για τις ερχόμενες ευρωεκλογές. Ανάμεσα στους «εκλεκτούς» είναι και ο Γιάννης Πάζιος, μέλος της

Δείτε επίσης