Με το μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει»: Το Navarino Challenge επιστρέφει στην Costa Navarino στις 13 – 15 Οκτωβρίου

28 Ιουνίου 2023

Η καλύτερη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, όπως έχει ανακηρυχθεί τα τελευταία χρόνια, το Navarino Challenge, επιστρέφει για 11η χρονιά στις 13-15 Οκτωβρίου 2023, στην Costa Navarino και την Πύλο.

Με το μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει» και ακολουθώντας τον σκοπό του Ολυμπιακού Κινήματος, το Navarino Challenge θα συγκεντρώσει για ακόμα μία χρονιά, ανθρώπους όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, ερασιτέχνες και επαγγελματίες συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με αθλητικές δραστηριότητες για όλα τα γούστα φιλοξενώντας τους επισκέπτες του στα ξενοδοχεία W Costa Navarino, The Westin Resort Costa Navarino καιThe Romanos, a Luxury Collection Resort.

Μαζί με τον Ελληνοαμερικανό υπερμαραθωνοδρόμο Κωνσταντίνο Καρνάζη, τον πρεσβευτή πλέον του ελληνικού τουρισμού, αλλά και δεκάδες Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, η φετινή διοργάνωση θα προωθήσει την αξία της συμμετοχής και όχι της νίκης, χωρίς ανταγωνισμό με περισσότερες από 40 δραστηριότητες και Ολυμπιακά αθλήματα. Παράλληλα, με το τρίπτυχο #eatwell #runwell #livewell και την αναγνώριση ως καλύτερο πρόγραμμα ευεξίας στην Ευρώπη θα προωθήσει την άσκηση και τη σωστή διατροφή, προβάλλοντας τα οφέλη της Μεσσηνιακής διατροφής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 2022 το Navarino Challenge είχε περισσότερες από 3.000 συμμετοχές, όλων των ηλικιών, από βρέφη έως υπερήλικες αλλά και δυνατοτήτων, καθώς και πάνω από 20 αθλητές ΑΜΕΑ.

64 βραβεία σε 10 χρόνια για την κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού

Το Navarino Challenge βρέθηκε στην κορυφή τωνSports Marketing Awards 2023 καθώς κατέκτησε 15 βραβεία στον εν λόγω θεσμό, για την επετειακή διοργάνωση του 2022.

Πιο συγκεκριμένα 3 Platinum και 11 Gold βραβεία όπως:

  • Της καλύτερης στρατηγικής branding, έχοντας την υψηλότερη βαθμολογία σε όλη την ενότητα, που απέφερε και μια Platinum διάκριση
  • Της καλύτερης native διαφημιστικής καμπάνιας που οδήγησε σε ένα ακόμα Platinum βραβείο
  • Της καλύτερης χορηγίας όλου του θεσμού, για τη συνεργασία που είχε με τη Stoiximan, η οποία απέσπασε και την υψηλότερη διάκριση του τρίτουPlatinum βραβείου
  • Της καλύτερης διοργάνωσης αθλητικού/πολιτιστικού τουρισμού
  • Της καλύτερης στρατηγικής πωλήσεων
  • Της καλύτερης διοργάνωσης στα ομαδικά αθλήματα
  • Του καλύτερου MultiSport Event
  • Της καλύτερης διοργάνωσης υγείας και ευεξίας
  • Της καλύτερης διοργάνωσης για παιδιά
  • Της καλύτερης διοργάνωσης με καλοκαιρινά αθλήματα
  • Της καλύτερης χορηγικής πλατφόρμας για τη συνεργασία που είχε με τηMiele Hellas

Επίσης,απέσπασε1 Silver Βραβείο στην κατηγορία“Most Innovative Use of Content Creators & Influencers for a Sports Related Activity”.

Το Navarino Challenge παρέμεινε και στην κορυφή των Tourism Awards 2023. Το 2023, στην 10η χρονιά του θεσμού και της ίδιας της διοργάνωσης κατέκτησε και πάλι το χρυσό βραβείο στον αθλητικό τουρισμό. Πιο συγκεκριμένα απέσπασε 2 Gold Βραβεία στις κατηγορίες «Αθλητικός Τουρισμός» και «Τουρισμός Υγείας & Ευεξίας» και 1 Platinum Βραβείο στην κατηγορία «Ολοκληρωμένη Επικοινωνιακή Καμπάνια», συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στην άκρως ανταγωνιστική στον χώρο του τουρισμού, ενότητα “Branding / Media / Public Relations”.

Πληροφορίες:

Website: www.navarinochallenge.com

Facebook: www.facebook.com/Navarinochallenge

Instagram: http://instagram.com/navarinochallenge

Twitter: https://twitter.com/NavarinoC

YouTube: http://www.youtube.com/user/NavarinoChallenge

TikTok: https://www.tiktok.com/@navarino_challenge

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Μεσσηνία – Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 55 γραμμάρια κοκαΐνης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Mενέλαος Γερονικολός: «Συνεχίζουμε τη μάχη μας για τη Μεσσηνία, συνεχίζουμε τη μάχη μας για το ΠΑΣΟΚ»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Δείτε επίσης