Μεσσηνία: 39χρονος μέσα σε λίγες ώρες διέπραξε 11 διαρρήξεις σε αυτοκίνητα παραθεριστών – Σε παραλίες του δήμου Πύλου – Νέστορος και της Μεσσήνης η δράση του

6 Ιουλίου 2023

Αυτοκίνητα παραθεριστών, που ήταν σταθμευμένα σε παραλίες του δήμου Πύλου – Νέστορος και της Μεσσήνης, είχε βάλει στο μάτι ένας 39χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Μεσσήνης.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία σημειώνεται:

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου-Νέστορος, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών σε οχήματα παραθεριστών, τα οποία ευρίσκονταν πλησίον παραθαλάσσιων περιοχών των Δήμων Πύλου-Νέστοροςκαι Μεσσήνης Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (5.7.2023) το πρωί, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και αποπειρών αυτών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου-Νέστορος, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, πρωινές προς μεσημβρινές ώρες της 4.7.2023, σε παραθαλάσσιες περιοχές των Δήμων Πύλου-Νέστορος  και Μεσσήνης Μεσσηνίας, διέπραξε συνολικά οχτώ (8) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων και τρεις (3) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οχήματα.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, drone, προσωπικά έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εντυπωσιακή η Ρένα Μόρφη στην Καλαμάτα – Θερμή υποδοχή από το κοινό στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού [φωτογραφίες]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Ασφαλτοστρώσεις οδών στη Βέργα και βελτίωση οδοποιίας στη Μ. Μαντίνεια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Aστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στη Μεσσηνία: 12 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (25/4) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε 3 δήμους της Μεσσηνίας: 19 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας στους δήμους Καλαμάτας, Μεσσήνης και Οιχαλίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/4).

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στην περιφέρεια Πελοποννήσου – 12 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην περιφέρεια Πελοποννήσου την Τετάρτη (17/4) και την Πέμπτη (18/4), στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που είχε διαπράξει πλήθος κλοπών

Εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει πλήθος κλοπών σε Αρκαδία, Αχαΐα, Ηλεία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία, εξαρθρώθηκε, μετά από ενδελεχή

Δείτε επίσης