«Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας»: Έξι νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Θανάσης Βασιλόπουλος

Έξι νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε την Πέμπτη (13/7) ο συνδυασμός «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», του οποίου επικεφαλής είναι ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βασιλόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Ηλία Κουτίβα, ο οποίος έχει διατελέσει μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και κατά το παρελθόν.

«Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας”, ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Καλαμάτας, τον Ηλία Κουτίβα.

Ο Ηλίας είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση καθώς στο παρελθόν έχει τιμηθεί από τους συνδημότες μας και εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας. Ενεργός πολίτης, έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας καθώς και μέλος σε φορείς, συλλόγους και σωματεία της περιοχής.

Καλή επιτυχία!», σημειώνει σε σχετική του δήλωση ο κ. Βασιλόπουλος.

Επιπλέον την Πέμπτη ανακοινώθηκαν πέντε νέες υποψηφιότητες για το Συμβούλιο της Κοινότητας Άριος

«Η “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας” ενισχύεται. Καθημερινά, συμπολίτες μας ενώνουν δυνάμεις μαζί μας, στην πόλη και τις Κοινότητες, με στόχο να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών αλλά και να πάμε όλοι μαζί το Δήμο Καλαμάτας μπροστά.

Στην προσπάθεια αυτή, σημαντικός είναι ο ρόλος των Συμβουλίων Κοινοτήτων, που σε συνεργασία με τον κεντρικό Δήμο σχεδιάζουν και υλοποιούν έργα υποδομών και παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας σε κάθε σημείο του Δήμου.

Σήμερα με χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας” πέντε ακόμη υποψηφίους για το Συμβούλιο της Κοινότητας Άριος και συγκεκριμένα τους: Αλεξανδρή Κωνσταντίνα, Μαρκόπουλο Παναγιώτη, Μπρούμα – Μπούρα Παναγιώτα, Στρατικόπουλο Φίλιππο και  Χριστοπούλου Μαρία. Καλή επιτυχία!».», ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος με αφορμή την ανακοίνωση των 5 νέων υποψηφιοτήτων.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άδ. Γεωργιάδης: Να προστατεύσουμε την υγεία των διανομέων τις πιο δύσκολες ώρες του καύσωνα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καύσωνας «Κλέων»: 26 σταθμοί ξεπέρασαν τους 40 °C την Πέμπτη – 42 °C στη Λάρισα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση εκατοντάδων ιδιοκτησιών στην Κηπούπολη – Για «σπουδαία νέα» κάνει λόγο ο δήμαρχος Καλαμάτας

Ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση εκατοντάδων ιδιοκτησιών στην Κηπούπολη καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, ολοκληρώθηκε η καταχώριση στο Κτηματολόγιο

«Ναι» του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας στην ίδρυση ιδιωτικής Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας – «Όχι» από την παράταξη του ΚΚΕ

Με τις θετικές ψήφους της συμπολίτευσης και της μείζονος μειοψηφίας το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας ενέκρινε το σχέδιο, αναφορικά με την ίδρυση ιδιωτικής

Δείτε επίσης