«Καμίνι» η Καλαμάτα για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα: Πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο το μεσημέρι της Τετάρτης

19 Ιουλίου 2023

Υψηλές θερμοκρασίες, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, καταγράφονται στην Καλαμάτα. Ξεπέρασε τους 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία το μεσημέρι της Τετάρτης.

40,3 βαθμούς Κελσίου έδειξε το θερμόμετρο στην Καλαμάτα στις 13:50, σύμφωνα με τα στοιχεία από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, επιβεβαιώνοντας τις χθεσινές προβλέψεις που μιλούσαν για θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 40 βαθμούς.

Στις 14:40 ο μετεωρολογικός σταθμός του Αστεροσκοπείου κατέγραψε περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας στην Καλαμάτα, καθώς το θερμόμετρο έφτασε τους 40,8 βαθμούς Κελσίου.

Ακόμα ψηλότερη θερμοκρασία στην Καλαμάτα καταγράφηκε στις 15:00, καθώς το θερμόμετρο έφτασε τους 41,2 βαθμούς Κελσίου:

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη συνεχόμενη μέρα που στην Καλαμάτα σημειώνονται ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, δεδομένου ότι την Τρίτη (18/7) στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα καταγράφηκε η υψηλότερη θερμοκρασία στη χώρα.

Διάβασε επίσης:

Νέα άνοδος της θερμοκρασίας από αύριο με τον υδράργυρο να αγγίζει και τους 44 βαθμούς

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

1.056 καταδικαστικές αποφάσεις, 600 φυλακίσεις για τις ταραχές στην Γαλλία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Συνεχίζεται με επιτυχία και sold out παραστάσεις το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας – Το πρόγραμμα έως την αυλαία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Δείτε επίσης