ΣΥΡΙΖΑ: «Σιγή ιχθύος» Χαρίτση μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη – H επόμενη μέρα του βουλευτή Μεσσηνίας

28 Σεπτεμβρίου 2023

Ερωτηματικά για τη στάση που θα τηρήσει ο Αλέξης Χαρίτσης έναντι του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ γεννά η σιωπή του βουλευτή Μεσσηνίας.

Αποσασιοποιημένος από όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ο Αλέξης Χαρίτσης, τουλάχιστον δημόσια, μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Είναι ενδεικτικό ότι ο βουλευτής Μεσσηνίας, παρότι το κόμμα του άλλαξε αρχηγό, δεν έχει κάνει καμία δημόσια δήλωση, ενώ ακόμα και οι πληροφορίες που σχετίζονται με τον ρόλο του στο νέο τοπίο που έχει διαμορφώσει η εκλογή Κασσελάκη κυκλοφορούν με το σταγονόμετρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Χαρίτσης κατά την προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ στήριξε ανοιχτά την Έφη Αχτσιόγλου, ενώ δεν δίστασε ακόμα και να ασκήσει κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη.

Η επόμενη μέρα

Οι ελάχιστες πληροφορίες, σχετικά με τον Αλέξη Χαρίτση, μιλούν για ενδεχόμενη επικοινωνία του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες ώρες, ωστόσο, έστω και αυτή η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Όσοι γνωρίζουν τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν ότι εκείνο που μένει να απαντηθεί είναι αν ο Αλέξης Χαρίτσης θα ακολουθήσει τον δρόμο που «έδειξε» η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία αρνήθηκε πρόταση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει ενεργό ρόλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως είναι φυσικό, οι εξελίξεις που σχετίζονται με τον Αλέξη Χαρίτση έχουν ιδιαίτερη σημασία και για τη Μεσσηνία και τις τοπικές εσωκομματικές ισορροπίες.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Covid-19: 35 θάνατοι και 33 διασωληνωμένοι την εβδομάδα 18-24/9

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την Παρασκευή (29/9) τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημήτρη Πτωχού στην Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας ενόψει Πρωτομαγιάς: Ενωμένοι στους κοινωνικούς αγώνες θα διώξουμε αυτή την αδίστακτη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση

Κάλεσμα για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής σημειώνεται: «Για 138 χρόνια η

Nέα Αριστερά Μεσσηνίας: Tην 1η Μάη συμμετέχουμε στην απεργία και τις κινητοποιήσεις των συνδικάτων σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία

Ανακοίνωση, σχετικά με την Πρωτομαγιά και τις κινητοποιήσεις σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία, εξέδωσε η Νέα Αριστερά Μεσσηνίας. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση σημειώνεται: «Την

Συνέδριο για τη γεωργία στην Καλαμάτα: Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία Σαμαρά – «Πρώτη» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Μεσσηνία

Επίτιμος ομιλητής συνεδρίου με θέμα τα αγροτικά ζητήματα, το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Χορού, ο πρώην Πρωθυπουργός. Κεντρικός εισηγητής ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Δείτε επίσης