Διάκριση για την ΤΕΜΕΣ, προβολή για τη Μεσσηνία: Ανάμεσα στα 50 καλύτερα θέρετρα στον κόσμο το W Costa Navarino – Πρώτο resort στην Ελλάδα

3 Οκτωβρίου 2023

Ανάμεσα στα κορυφαία resorts ανά τον κόσμο βρίσκεται το W Costa Navarino, σύμφωνα με την κατάταξη των Top 50 Best Resorts in the World, στα διεθνή βραβεία Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2023.

Συγκεκριμένα, στα ετήσια βραβεία αναγνωστών, στην οποία συμμετέχουν πάνω από 500.000 άτομα, το νέο ξενοδοχείο της ΤΕΜΕΣ, βρίσκεται στην 38η θέση των καλύτερων ξενοδοχείων ανά τον κόσμο και στην 1η στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση για τον Όμιλο, αλλά και για σημαντική προβολή της Μεσσηνίας, η οποία για μια ακόμα φορά βρίσκει την ευκαιρία, με «ναυαρχίδα» τις ξενοδοχειακές μονάδες της ΤΕΜΕΣ, να βρεθεί ανάμεσα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου.

«Αυτή η επιβράβευση», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΤΕΜΕΣ «έρχεται να συμπληρώσει μια δυναμική σεζόν, με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων κι εμπειριών. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σεμινάρια ευεξίας, σε retreats, αλλά και να ανακαλύψουν τη μοναδική φύση της Μεσσηνίας. Επίσης, να εξερευνήσουν τα γαλάζια νερά και τις απόκρημνες παραλίες, μέσα από πλήθος θαλάσσιων αθλημάτων. Το καλοκαίρι ήταν γεμάτο μουσικές εκδηλώσεις για τα πρώτα γενέθλια του W Costa Navarino, ενώ αποκορύφωμα του πλούσιου προγράμματος ήταν το retreatμε τον διάσημο γκουρού της πνευματικότητας Dr. Deepak Chopra, “The Future of Wellbeing”».

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, για την επόμενη σεζόν, το W Costa Navarino σχεδιάζει ένα δυναμικό πρόγραμμα, με στόχο να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες του, με μουσικά και γαστρονομικά events,σεμινάρια ευεξίας και πολλές ακόμη συναρπαστικές δράσεις.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Πράσινο» του υπουργείου Πολιτισμού στη μελέτη ανάπλασης της πλατείας Φιλιατρών – Οι όροι για την προστασία των σιντριβανιών και τον φωτισμό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

20 νεκροί από πτώση λεωφορείου από οδογέφυρα έξω από την Βενετία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Δείτε επίσης