Στο κέντρο της Καλαμάτας: Εγκαινιάστηκε το 4άστερο ξενοδοχείο «ΗΡΑ City Hotel»

4 Δεκεμβρίου 2023

Ένα νέο ξενοδοχείο, το οποίο μάλιστα λειτουργεί σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια της Καλαμάτας, την πρώην κλινική «Ήρα», εγκαινιάστηκε το Σάββατο.

Το 4άστερο ξενοδοχείο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αναγνωσταρά και Πολυχάρους και παρέχει όλες τις ανέσεις που ψάχνει ένας ταξιδιώτης.

Παράλληλα, η λειτουργία του ξενοδοχείου αναβαθμίζει αισθητικά το κέντρο της Καλαμάτας, δεδομένου ότι το κτίριο που στεγάζεται, παρότι ένα από τα πιο γνωστά της Πόλης, είχε αφεθεί επί πολλά χρόνια στο έλεος του χρόνου. Η συντήρηση και η διατήρηση, άλλωστε, σημαντικών στοιχείων του κτιρίου συνιστά μια επιτυχημένη προσπάθεια γεφύρωσης της πορείας του κτιρίου στον χρόνο.

Στα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Από την πλευρά των ιδιοκτητών, ο Γιάννης Κολοβός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβλήθηκε να είναι το ξενοδοχείο φιλικό προς το περιβάλλον και στους ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες. Παράλληλα, σημείωσε ότι το ξενοδοχείο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προβολή των τοπικών προϊόντων, καθώς, εκτός από το μεσσηνιακό πρωινό, θα λειτουργεί εκθετήριο, όπου κάθε επισκέπτης θα μπορεί να προμηθευτεί όλα όσα παράγει ο Νομός . Από την πλευρά της, η Κατερίνα Γυφτέα, εμφανώς συγκινημένη, ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στα εγκαίνια.

Η Κατερίνα Γυφτέα
Ο Γιάννης Κολοβός
Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η τιμή του χρυσού έσπασε ιστορικό ρεκόρ – Ξεπέρασε τα 2.100 δολάρια ανά ουγγιά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε «Opap Arena» και Τούμπα «πέφτει η αυλαία» του Α` γύρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Δείτε επίσης