Ηχηρή διαφωνία Σαμαρά με το «κάλεσμα» Μητσοτάκη σε αποχή των βουλευτών – Η απάντηση του πρώην Πρωθυπουργού στο messiniapress

12 Ιανουαρίου 2024

Την πλήρη διαφωνία του με την αποχή των βουλευτών που διαφωνούν με το ζήτημα των ομόφυλων ζευγαριών από τη σχετική κοινοβουλευτική διαδικασία, την οποία πρότεινε ως διέξοδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε από την Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς.

Συγκεκριμένα, προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου να παρευρεθεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, ο κ. Σαμαράς δήλωσε στους δημοσιογράφους για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών:

«Η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη γι’ αυτό το ζήτημα. Εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή».

Στη συνέχεια, κατόπιν ερωτήματος του messiniapress, για το αν η αποχή είναι διέξοδος για τους βουλευτές που διαφωνούν, όπως ανέφερε ο Πρωθυπουργός στη χθεσινή συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε:

«Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της δημοκρατίας. Να λέμε λοιπόν στον ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει και να λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και στους υπουργούς να φεύγουν;».

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος στην πρεσβεία της Ρωσίας στο Ψυχικό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

30 κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία την Πέμπτη – Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ελέγχων του ΕΟΔΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Π. Μαντάς: «Μόνο η ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας θα λέγεται Kalamata Olives απαντά το Υπουργείο και προειδοποιεί για πρόστιμα σε τυχόν παραβάτες»

Μόνο πιστοποιημένες επιχειρήσεις επιτραπέζιας ελιάς μπορούν να κάνουν χρήση των προστατευόμενων ενδείξεων «Ελιά Καλαμάτας» και «KALAMATA OLIVES», διαφορετικά διατρέχουν τον κίνδυνο επιβολής

Συνέδριο για τη γεωργία στην Καλαμάτα: Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία Σαμαρά – «Πρώτη» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Μεσσηνία

Επίτιμος ομιλητής συνεδρίου με θέμα τα αγροτικά ζητήματα, το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Χορού, ο πρώην Πρωθυπουργός. Κεντρικός εισηγητής ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

Δείτε επίσης