Ξεκινάει η «μάχη» για τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου της Καλαμάτας – Στον «αέρα» η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

12 Ιανουαρίου 2024

Δημοσιεύθηκε η δεύτερη, κατά σειρά, προκήρυξη που αφορά στη στελέχωση των Διοικήσεων των Νοσοκομείων της χώρας, σε εφαρμογή του νέου νόμου 5062/2023 για την «Επιλογή Διοικήσεων των Φορέων του Δημοσίου και Ενίσχυση της Αποτελεσματικότητάς τους».

Ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους ορίζεται η Τρίτη 22 Ιανουαρίου και ώρα 8 π.μ. και καταληκτική η Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 2 μ.μ.

Η προκήρυξη είναι ενιαία και αφορά συνολικά στην κάλυψη 152 θέσεων Διοικητών και αναπληρωτών Διοικητών σε 95 νοσοκομεία, στο σύνολο των επτά υγειονομικών περιφερειών της χώρας (Αττικής, Πειραιώς-Αιγαίου, Μακεδονίας, Μακεδονίας-Θράκης, Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος, Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων-Ηπείρου-Δυτικής Ελλάδος και Κρήτης).

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Δεκεμβρίου 2023 δημοσιεύθηκε η πρώτη προκήρυξη που αφορούσε στην κάλυψη 21 θέσεων Διοικητών και Υποδιοικητών των επτά Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας.

Οι θέσεις που αφορούν τα δύο νοσοκομεία της Μεσσηνίας:

Στην προκήρυξη περιγράφονται αναλυτικά οι αρμοδιότητες των προκηρυσσομένων θέσεων ανά κατηγορία, τα απαιτούμενα προσόντα που πρέπει να κατέχουν οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης και διεξοδική περιγραφή της διαδικασίας επιλογής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Nέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αίθριος ο καιρός στην Καλαμάτα το Σάββατο – Έως τους 13 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία [αναλυτικά η πρόγνωση]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Δείτε επίσης