Ξεκίνησε η τουριστική περίοδος στη Μεσσηνία: «Πρεμιέρα» για τις διεθνείς πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας – Σε λειτουργία η πρώτη μονάδα της Costa Navarino

19 Φεβρουαρίου 2024

Με την πρώτη πτήση από το εξωτερικό για το 2024, αλλά και την έναρξη λειτουργίας της πρώτης μονάδας της Costa Navarino, ξεκίνησε την Κυριακή (18/2) η νέα τουριστική σεζόν στη Μεσσηνία.

Στις 21:50 της Κυριακής προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας η πρώτη πτήση από το εξωτερικό για το 2024. Πρόκειται για πτήση από το Μόναχο που μετέφερε 105 επιβάτες.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση, έχουν ήδη προγραμματιστεί πτήσεις προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας από αρκετές πόλεις του εξωτερικού.

Costa Navarino

Τη νέα τουριστική σεζόν υποδέχθηκε και η Costa Navarino, καθώς την Κυριακή ήταν προγραμματισμένη η έναρξη της λειτουργίας του The Westin Resort Costa Navarino.

Υπενθυμίζεται ότι την 1η Απριλίου ξεκινούν τη λειτουργία τους το Mandarin Oriental καθώς και η Navarino Agora. Στις 25 Απριλίου ξεκινά το The Romanos και στις 3 Μαΐου το W Costa Navarino.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Τσιτσιπάς εκτός «top 10» της παγκόσμιας κατάταξης μετά από πέντε χρόνια!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους οι 2 άνδρες που αναζητούνταν στα Χανιά από τις λιμενικές αρχές – Παρασύρθηκαν ενώ έκαναν κανό

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Δείτε επίσης