Ξεκινούν απογευματινά χειρουργεία στο νοσοκομείο της Καλαμάτας – Πρόσκληση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

12 Μαρτίου 2024

«Πρόκληση εκδήλωσης για συμμετοχή στα απογευματινά χειρουργεία» εξέδωσε την Τρίτη (12/3) η Διοίκηση του Νοσοκομείου της Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, στην πρόκληση σημειώνεται:

«Μετά την έκδοση της ΚΥΑ (ΦΕΚ 1485/τ.Β΄/5.3.2024) για την λειτουργία απογευματινών χειρουργείων στα Νοσοκομεία ΕΣΥ, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσσηνίας προχώρησε στην έκδοση πρόσκλησης προς το ιατρικό,  νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου προκειμένου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στα απογευματινά χειρουργεία».

Διάβασε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Από το Παπαγεωργίου ξεκίνησαν τα πρώτα απογευματινά χειρουργεία στην Ελλάδα

Υπενθυμίζεται ότι στα πέραν του τακτικού ωραρίου χειρουργεία μπορεί να συμμετέχει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που απασχολείται στο Νοσοκομείο με οποιαδήποτε σχέση εργασίας και με οποιοδήποτε καθεστώς απασχόλησης. Το προσωπικό συμμετέχει εφόσον δεν εφημερεύει, δεν απασχολείται υπερωριακά, ούτε σε απογευματινά ιατρεία κατά την ολοήμερη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Αμοιβές

Σύμφωνα με τα οριζόμενα ο ασθενής θα καλύπτει εξ ολοκλήρου τα ποσά που αφορούν στις αμοιβές του προσωπικού και στα έξοδα του Νοσοκομείου για τη λειτουργία του, πέραν του τακτικού ωραρίου

Οι χειρουργικές επεμβάσεις και επεμβατικές πράξεις διαχωρίζονται, ανάλογα με την βαρύτητά τους, σε έξι κατηγορίες:

Οι προβλεπόμενες αμοιβές, που αφορούν στους χειρουργούς και τους αναισθησιολόγους:

Το παραϊατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό που είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των χειρουργείων, πέραν του τακτικού ωραρίου, αμείβεται με15 ευρώ έκαστος, ανά ώρα απασχόλησης μετά το τακτικό ωράριο.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πέμπτη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις για την ΑΕΚ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δύο νεκροί κι ένας τραυματίας σε τροχαίο στην Αριδαία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε επίσης