Μεσσηνία «ψηφίζει» ο εγχώριος τουρισμός: Στους κορυφαίους προορισμούς η Καλαμάτα – Με υψηλές πληρότητες ξεκίνησε η Costa Navarino

16 Μαρτίου 2024

«Προθέρμανση», εν όψει της νέας τουριστικής χρονιάς θα κάνουν οι τουριστικές επιχειρήσεις και οι ελληνικοί προορισμοί τα δυο τριήμερα, της αποκριάς και της 25ης Μαρτίου.

Για μια ακόμα χρονιά η Μεσσηνία βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς του εγχώριου τουρισμού, καθώς και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, αλλά και το τριήμερο της 25ης Μαρτίου καταγράφονται υψηλές πληρότητες στα καταλύματα.

Καλαμάτα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ομοσπονδίας Τουριστικών Γραφείων, Λύσανδρου Τσιλίδη, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σχετικά με τους προορισμούς που καταγράφονται οι μεγαλύτερες πληρότητες, η Καλαμάτα βρίσκεται για μια ακόμα χρονιά στις κορυφαίες θέσεις, μαζί με καρναβαλικούς προορισμούς που παραδοσιακά πρωταγωνιστούν (Πάτρα, Ξάνθη, Σκύρος, Ρέθυμνο, Νάουσα, Καστοριά, Τίρναβος, Κοζάνη, Ιωάννινα, Κεφαλονιά, Ρόδος, Άμφισσα, Γαλαξίδι Κέρκυρα).

Το καρναβαλικό τριήμερο έχει πάντα αυξημένη κίνηση κυρίαρχα στις περιοχές που γίνονται τα καρναβάλια με μεγάλη επιτυχία, σημειώνει ο κ. Τσιλίδης και προσθέτει ότι σε αυτούς τους προορισμούς δεν «πέφτει καρφίτσα» από τους επισκέπτες, καθώς η πληρότητα ξεπερνάει το 90% στα ανοικτά καταλύματα.

Costa Navarino

Ιδιαίτερα θετικά είναι και τα μηνύματα που έρχονται από την Costa Navarino, τη «ναυαρχίδα» του τουρισμού στη Μεσσηνία.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ «το The Westin Resort Costa Navarino που έχει ήδη ανοίξει από τον Φεβρουάριο, έχει πληρότητα που αγγίζει το 100% για τα δυο τριήμερα της αποκριάς και της 25ης Μαρτίου, με τους Έλληνες να έχουν σημαντικό μερίδιο στην επισκεψιμότητα του ξενοδοχείου».

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Νηστεία και στις ανατιμήσεις» βλέπουν οι υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης για την Σαρακοστή

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

To KKE θα ζητήσει τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για διαρροή προσωπικών δεδομένων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Δείτε επίσης