«Συνωστισμός» για τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου της Καλαμάτας – Στο τέλος του μήνα ο γραπτός διαγωνισμός

23 Μαρτίου 2024

Μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των αιτήσεων είναι διψήφιος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αίτημα φέρεται να έχει καταθέσει και η νυν διοικήτρια του Νοσοκομείου, Ελένη Αλειφέρη.

Σημειώνεται ότι για την κάλυψη των συνολικά 152 θέσεων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων υποβλήθηκαν συνολικά 1.048 αιτήσεις.

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη, για τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, αναλόγως το αντικείμενο του πτυχίου του ενδιαφερόμενου, είναι απαραίτητα τα εξής πρόσθετα προσόντα:

  • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή της γαλλικής ή της γερμανικής ή της ισπανικής ή της ιταλικής γλώσσας.
  • Δεκαετής τουλάχιστον εργασιακή εμπειρία στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα, εκ των οποίων τα πέντε τουλάχιστον έτη είτε στην άσκηση διοίκησης, είτε στον τομέα της υγείας.
  • Διδακτορικός ή μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής είτε στον τομέα της διοίκησης, είτε στον τομέα της υγείας (για όσους έχουν τίτλο σπουδών, εκτός αυτών που ορίζονται στην προκήρυξη).

Οι εξετάσεις

Οι εξετάσεις για την κάλυψη των θέσεων θα πραγματοποιηθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο (30-31 Μαρτίου στην Αθήνα.

Η εξέταση θα περιλαμβάνει τρεις ενότητες δοκιμασιών (τεστ) (Παραγωγικός Συλλογισμός, Επαγωγικός Συλλογισμός και Διαχείριση Εργασιακών Σεναρίων) και θα πραγματοποιηθεί, για τις δύο πρώτες ενότητες, μέσω προσαρμοστικών τεστ (Computerized Adaptive Testing – CAT) που θα περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και / ή άλλου είδους κλειστού τύπου ερωτήσεων και για την τρίτη ενότητα περιλαμβάνει ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που θα αφορούν προσομοίωση εργασιακών καταστάσεων.

Η τελική επιλογή των διοικητών των νοσοκομείων θα γίνει από τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, στον οποίο και θα φθάσει η λίστα των 3 πρώτων του διαγωνισμού για κάθε νοσοκομείο.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τουλάχιστον 32.142 Παλαιστίνιοι νεκροί στις ισραηλινές επιχειρήσεις εναντίον της Γάζας από την 7η Οκτωβρίου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τηλεοπτικό διάγγελμα Πούτιν: Ημέρα εθνικού πένθους η 24η Μαρτίου – Όλοι οι δράστες βρέθηκαν και συνελήφθησαν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στη Μεσσηνία: 12 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (25/4) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης

Δείτε επίσης