Έρχεται …καταιγίδα στον δήμο Πύλου – Νέστορος: Ανεξαρτητοποίηση Κανάκη με «κεραυνούς» εναντίον του Παναγιώτη Καρβέλα

Την αποχώρησή του από την παράταξη του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, γνωστοποίησε ο Ηλίας Κανάκης. Βολές για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής και «προειδοποίηση» για όσα θα ακολουθήσουν.

Εξαπολύοντας μύδρους εναντίον της δημοτικής αρχής Πύλου – Νέστορος αποχώρησε ο Ηλίας Κανάκης από την παράταξη του δημάρχου, Παναγιώτη Καρβέλα.

Ο κ. Κανάκης, σε επιστολή προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, κάνει λόγο για «εργαλειοποίηση θεσμών» και για «μηχανισμούς αλλότριων συμφερόντων», με τους οποίους δεν μπορεί να ταυτιστεί.

Προσθέτει ότι η δημοτική αρχή έχει, «από την πρώτη ημέρα της επανεκλογής της», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, κλείσει τον αυτοδιοικητικό της κύκλο και το μόνο που υπηρετεί είναι φαινόμενα «αυτοδιοικητικού δεινοσαυρισμού».

Η συγνώμη

Σημειώνεται ότι ο κ. Κανάκης στην επιστολή παραίτησής του ζητά συγνώμη από τους δημότες του δήμου Πύλου – Νέστορος, κάτι που δεν συνηθίζεται στην αυτοδιοίκηση. «Με αίσθημα ευθύνης ζητώ συγνώμη από τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μου για όσα μου στέρησαν τη δυνατότητα να υλοποιήσω», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Κανάκης.

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Στην επιστολή του ο κ. Κανάκης ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος.

Μάλιστα ο κ. Κανάκης …προϊδεάζει και για τη στάση του το επόμενο διάστημα σημειώνοντας ότι «όπως έπραξα στο παρελθόν, έτσι και τώρα, όπου χρειαστεί θα σταθώ απέναντι σε ενδεχόμενα αλισβερίσια ή παρασκηνιακές συμφωνίες της δημοτικής αρχής με νεόκοπους σωτήρες αυτού του τόπου».

Αναλυτικά η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κ. Κανάκη:

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Ηλία Κανάκη ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος προχώρησε στην αντικατάστασή του από τη Δημοτική Επιτροπή:

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κρίνεται σήμερα στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο η επιστροφή των δώρων στους συνταξιούχους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνελήφθη 19χρονος για ναρκωτικά στη Μεσσηνία – Κατασχέθηκαν πάνω από 14 γραμμάρια κοκαΐνης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση εκατοντάδων ιδιοκτησιών στην Κηπούπολη – Για «σπουδαία νέα» κάνει λόγο ο δήμαρχος Καλαμάτας

Ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση εκατοντάδων ιδιοκτησιών στην Κηπούπολη καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, ολοκληρώθηκε η καταχώριση στο Κτηματολόγιο

«Ναι» του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας στην ίδρυση ιδιωτικής Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας – «Όχι» από την παράταξη του ΚΚΕ

Με τις θετικές ψήφους της συμπολίτευσης και της μείζονος μειοψηφίας το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας ενέκρινε το σχέδιο, αναφορικά με την ίδρυση ιδιωτικής

Δείτε επίσης