Οι Μπακς προετοιμάζονται για τους Πέισερς χωρίς τον Αντετοκούνμπο

17 Απριλίου 2024

Οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται να παραταχθούν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την έναρξη της σειράς του πρώτου γύρου της Ανατολικής Περιφέρειας εναντίον των Ιντιάνα Πέισερς, αλλά ελπίζουν ότι η αντιμετώπιση του τραυματισμού του (γάμπα) θα του επιτρέψει να επιστρέψει κάποια στιγμή αργότερα στη σειρά, ανέφερε το ESPN την Τρίτη.

Ο Αντετοκούνμπο υποβάλλεται σε 24ωρη θεραπεία στη γάμπα, ανέφεραν πηγές.

«Μέχρι να μάθουμε αν παίζει ή όχι, θα προετοιμαστούμε σαν να μην παίζει», είπε ο φόργουορντ των Μπακς, Κρις Μίντλετον, μετά την προπόνηση την Τρίτη. «Τόσο απλό».

Ο Αντετοκούνμπο δεν ο μόνος που δεν προπονήθηκε την Τρίτη. Ο προπονητής των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, είπε ότι ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έμεινε εκτός από την προπόνηση της Τρίτης αφού αντιμετώπισε τραυματισμούς στη βουβωνική χώρα και τους προσαγωγούς στο τέλος της σεζόν. Ο Ρίβερς είπε ότι ο Λίλαρντ έκανε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεταρρύθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων: Αλλαγές στην εκπαίδευση οπλιτών – εθελοντική στράτευση γυναικών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σπανούλης: «Είναι μια Ιστορική σεζόν»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την πλάτη στον τοίχο οι Μπακς

Αγκαλιά με την πρόκριση βρίσκονται οι Πέισερς οι οποίοι νίκησαν με 126-113 το Μιλγουόκι και προηγούνται στη σειρά με 3-1. Οι Μπακς που στερήθηκαν

Δείτε επίσης