Στον Μητροπολίτη Τριφυλίας ο Νίκος Χαρδαλίας και η Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Τον Μητροπολίτη Τριφυλίας – Ολυμπίας, Χρυσόστομο, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/9), η υποψήφια Δήμαρχος Τριφυλίας, με τον συνδυασμό «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια», Χάιδω Παναγιωτοπούλου, συνοδευόμενη από τον πρώην Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Εθνικής Άμυνας και νυν υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκο Χαρδαλιά.

Οι δύο υποψήφιοι, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια», συζήτησαν με τον Μητροπολίτη θέματα επικαιρότητας και άκουσαν με σεβασμό τις συμβουλές και παραινέσεις του για την περιφέρεια Τριφυλίας και την Ελλάδα γενικότερα.

Ο Μητροπολίτης ευλόγησε τους υποψηφίους, ευχόμενος καλή επιτυχία στον αγώνα καθενός και υγεία στους ιδίους, στις οικογένειές τους και στα μέλη των συνδυασμών τους.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Πελοπόννησος Μπροστά»: Στο εκλογικό κέντρο του Δημήτρη Πτωχού το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιάννης Μπρατάκος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Εύα – 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα επιχειρούν στην περιοχή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Όχι» Βασιλόπουλου στην πεζοδρόμηση της οδού Ναυαρίνου έως την Ηρώων – Αν και εφόσον δημιουργηθούν κατάλληλες συνθήκες θα τεθεί θέμα για το τμήμα από Φαρών έως Ακρίτα

Αρνητικά απάντησε η Δημοτική Αρχή στο ερώτημα του προέδρου του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, σχετικά με την εξέταση της δυνατότητας προσωρινής πεζοδρόμησης

Δείτε επίσης