Θάνατος – σοκ 51χρονης γυναίκας στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας από αλλεργικό σοκ

24 Αυγούστου 2018

Σοκάρει ο θάνατος μιας 51χρονης γυναίκας, η οποία εισήχθη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, προκειμένου να υποβληθεί σε στεφανιογραφία. Αλλεργικό σοκ μετά από χορήγηση φαρμακευτικής ουσίας η αιτία θανάτου, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Μεσσηνίας ο ξαφνικός θάνατος μιας 51χρονης γυναίκας, χθες, στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Σύμφωνα με πληροφορίες του messiniapress ο θάνατος της 51χρονης γυναίκας, η οποία είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο για στεφανιογραφία, προήλθε από αλλεργικό σοκ μετά τη χορήγηση φαρμακευτικής ουσίας, επιπλοκή εξαιρετικά σπάνια, σύμφωνα με γιατρούς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι αμέσως μετά την αντίδραση του οργανισμού της 51χρονης επικράτησε πανικός στην καρδιολογική κλινική, καθώς όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε να κρατηθεί στη ζωή η άτυχη γυναίκα.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ελλάδα προσελκύει τουρίστες υψηλών εισοδημάτων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άνετα η ΑΕΚ 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χρυσόστομος: «Τον χαρμόσυνο ύμνο της Αναστάσεως επισκιάζουν οι φωνές απόγνωσης των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας»

Για «παγκοσμιοποίηση της αγωνίας και του φόβου» που «θυμίζει τραγικές εποχές της νεότερης ιστορίας μας», κάνει λόγο ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος, στην

Δείτε επίσης