Αναπτυξιακό Μοντέλο ανά περιφέρεια σχεδιάζει η κυβέρνηση

24 Φεβρουαρίου 2017

Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με τη συμμετοχή των παραγωγικών υπουργείων: Οικονομίας, Οικονομικών, Ενέργειας, Υποδομών και Αγροτικής Ανάπτυξης, για την εκπόνηση σχεδίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση και δίκαιη ανάπτυξη.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, εκπονήθηκε σχέδιο πλατιάς διαβούλευσης με παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς για τη συγκρότηση Εθνικού Αναπτυξιακού Μοντέλου εξειδικευμένου ανά κλάδο και ανά περιφέρεια.
Η κυβέρνηση θα καταλήξει σε ένα βασικό πλαίσιο προτάσεων, το οποίο θα εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο και στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα αναλάβει πρωτοβουλία επαφών με τους εμπλεκόμενους φορείς.
Στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, συμμετείχαν οι Γιάννης Δραγασάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Αλέξης Χαρίτσης, Γιώργος Σταθάκης, Δημήτρης Λιάκος, Βαγγέλης Αποστόλου, Χρήστος Σπίρτζης, Στέργιος Πιτσιόρλας, Αλέκος Φλαμπουράρης και Λόης Λαμπριανίδης.

Πηγή:ΑΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα 8 σημεία της πρότασης για τις αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρέμβαση της κυβέρνησης για δασικούς χάρτες και επιδοτήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωσε τους τελευταίους οκτώ υποψήφιους ευρωβουλευτές – Ο Γιάννης Πάζιος ανάμεσα στους «εκλεκτούς»

Ανακοινώθηκαν από το ΠΑΣΟΚ οι τελευταίοι 8 υποψήφιοι του κόμματος για τις ερχόμενες ευρωεκλογές. Ανάμεσα στους «εκλεκτούς» είναι και ο Γιάννης Πάζιος, μέλος της