Μητρόπολη Μεσσηνίας: “Ενδιαφέρον για το καλό του ποιμνίου” τα ρουσφέτια!

17 Μαΐου 2017

Έμμεση παραδοχή ότι η Μητρόπολη Μεσσηνίας ζητούσε ρουσφέτια από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αποτελεί η ανακοίνωση – απάντηση προς τον Πάνο Καμμένο, σε σχέση με όσα ο δεύτερο υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή του ALPHA.

Στην ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Μεσσηνίας δεν διαψεύδει κατηγορηματικά την ύπαρξη “τετραδίων με ρουσφέτια”, όπως κατήγγειλε χθες ο Υπουργός Άμυνας. Και όχι μόνο αυτό. Στην ίδια ανακοίνωση η Μητρόπολη αποδέχεται ότι υπήρξαν ‘ενέργειες” του Μητροπολίτη Μεσσηνίας, οι οποίες έγιναν για το καλό, την πρόοδο και την ευημερία του ποιμνίου! “Μοναδικό και αποκλειστικό κριτήριο του ενδιαφέροντος και των ενεργειών του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας είναι το καλό, η πρόοδος και η ευημερία του ποιμνίου του και της τοπικής κοινωνίας” σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επίθεση σε Καμμένο

Στην ίδια ανακοίνωση η Μητρόπολη Μεσσηνίας εξαπολύει επίθεση κατά του Υπουργού Άμυνας στον οποίο καταλογίζει “έλλειμμα σοβαρότητας’. Σημειώνεται σχετικά με το πρόσωπο του κ. Καμμένου: “Με όσα ανέφερε και με τα επιχειρήματα που ανέπτυξε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, στην εκπομπή «ΑΥΤΟΨΙΑ» του Τηλεοπτικού Σταθμού ALPHA, της 16ης Μαΐου 2017, σχετικά με το πρόσωπο του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, επιβεβαιώνει για μία φορά ακόμα το έλλειμμα σοβαρότητας, λόγων και έργων που τον χαρακτηρίζουν. Στον κύριο Υπουργό απλά υπενθυμίζουμε τη λαϊκή ρήση τα στερνά τιμούν τα πρώτα”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αποστόλου: Πετύχαμε τη μείωση του ΦΠΑ από το 24% στο 13% στα αγροτικά εφόδια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καμμένος: Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας έστελνε τετράδια με ρουσφέτια (video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης