Αιχμηρή απάντηση Χρυσομάλλη σε Νικολάκου με αναφορά στη Μαρία Αντουανέτα!

5 Ιουλίου 2017

Σήκωσε το γάντι και απάντησε στις σημερινές δηλώσεις της Ντίνας Νικολάκου ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, Μίλτος Χρυσομάλλης. Η απάντηση του κ. Χρυσομάλλη ήρθε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και καταλήγει με αναφορά στη βασίλισσα της Γαλλίας, Μαρία Αντουανέτα! Σημειώνει στην απάντησή του ο Μίλτος Χρυσομάλλης:

Ανόητοι, ανενημέρωτοι και προφανώς τυφλοί κατά την κα. Νικολάκου όσοι δε βλέπουν τον “οργασμό” έργων του κ. Τατούλη, όπως το λιμάνι της Κυπαρισσίας (απορεί πως δεν το βλέπουν οι Κυπαρίσσιοι που το έφτιαξε ο κ. Τατούλης). Μάλιστα τους καλεί στην Περιφέρεια για να τους πείσει η ίδια για όλα αυτά που δε βλέπουν. Μια άλλη κυρία, πριν πάρα πολλά χρόνια, είχε δηλώσει αντίστοιχα: Ας φάνε παντεσπάνι!”. 

χρυσ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πλωτό “ξενοδοχείο” μήκους 64 μέτρων στο λιμάνι της Καλαμάτας (φωτο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναρτήθηκαν σήμερα οι Γαλάζιες Σημαίες σε 4 παραλίες του δήμου Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης