Καταδικάζει την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

23 Μαΐου 2018

Την επίθεση στο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, καταδικάζει με ανάρτησή της στο Facebook η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει: “Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό και απόλυτο τρόπο την επίθεση στο πρόσωπο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης.
Καταδικάζουμε την βία από όπου κι αν αυτή προέρχεται χωρίς αστερίσκους και χωρίς «ναι μεν, αλλά…». Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες στις δημοκρατίες. Άλλωστε αυτή είναι και η πάγια θέση της φιλελεύθερης και δημοκρατικής παράταξής μας.

Αξίζει όμως να αναρωτηθούμε για το ποιες πολιτικές δυνάμεις εξέθρεψαν τέτοιου είδους συμπεριφορές τα τελευταία χρόνια με τους αστερίσκους που χρησιμοποιούσαν αλλά και με τη ρητορική τους.
Αξίζει να αναρωτηθούμε για το ποιες δυνάμεις καπηλευόμενες την αγανάκτηση του κόσμου έσπειραν ανέμους στην πολιτική ζωή του τόπου και τώρα θερίζουν θύελλες.
Αξίζει να αναρωτηθούμε για τα στελέχη συγκεκριμένων κομμάτων που στο παρελθόν δικαιολόγησαν πράξεις βίας κατά πολιτικών (Χατζηδάκης, Κουμουτσάκος κλπ), δημοσιογράφων και πολλών άλλων πολιτών.
Άσχετα με το αν διαφωνείς πολιτικά με κάποιον οι πράξεις βίας και χειροδικίας είναι απόλυτα καταδικαστέες και αποτελούν κατάντια για τη Δημοκρατία μας!
Ελπίζουμε το περιστατικό με τον κ. Μπουτάρη να είναι το τελευταίο!

Υ.γ. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ,Σήμερα γίναμε μάρτυρες της επίθεσης μελών του Ρουβίκωνα στο κτίριο του ΣτΕ την ώρα που μέσα συνεδρίαζαν ανώτατοι δικαστικοί .Οι δράστες μπήκαν κι έφυγαν ανενόχλητοι. Το κράτος ανομίας καλά κρατεί!”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κατρούγκαλος: Το αναπτυξιακό σχέδιο δείχνει πώς θέλουμε να είναι η Ελλάδα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νίκας: Δημιουργία στρατιωτικών κατοικιών στο 9ο Σύνταγμα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

Αντώνης Σαμαράς: Η υποψηφιότητα Μουρούτη δεν έχει σχέση με εμάς, λένε κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού

Σαφείς αποστάσεις παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές. Και τούτο, καθώς η ανακοίνωση

Υποσχέσεις Μαντά για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας – «Διασφαλίσεις» ζητά ο πρόεδρος του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου

Την ανάγκη να διατηρηθεί η σημερινή τοπική αρμοδιότητα του Πρωτοδικείου της Κυπαρισσίας «και να δοθούν οι απαραίτητες διασφαλίσεις για αυτό», υπογράμμισε ο

Προκλητική απάντηση του υπουργείου Υγείας: Kαλύπτονται επαρκώς οι υγειονομικές ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής Πυλίας

Επαρκή κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των κατοίκων Κορώνης, Λογγά και Χαροκοπιού διαπιστώνει το υπουργείο υγείας, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Μεσσηνίας της

Δείτε επίσης