Καυγάς Καφαντάρη «εναντίον» Καφαντάρη!

/

Διένεξη και αναταράξεις στο εσωτερικό της παράταξης του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Δημήτρη Καφαντάρη, προκάλεσε η δημοσιοποίηση του θέματος της λειτουργίας του βρεφονηπιακού σταθμού Χώρας, χωρίς την παρουσία του απαραίτητου προσωπικού.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί οι αντιδράσεις γονέων αλλά και της ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου όταν έγινε γνωστό ότι ο συγκεκριμένος βρεφονηπιακός σταθμός, με εντολή του δήμου, θα λειτουργήσει με …ευθύνη της καθαρίστριας, εξαιτίας του γεγονότος ότι οι νηπιαγωγοί απουσίαζαν με άδεια!

Ο δήμαρχος, Δημήτρης Καφαντάρης, σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το μεσημέρι και αφού είχαν δημοσιοποιηθεί οι αντιδράσεις στην περιοχή, ήρθε σε αντιπαράθεση με συγκεκριμένα στελέχη της δημοτικής του ομάδας, τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, «έδειξε» ως υπεύθυνα για τον τρόπο χειρισμού του θέματος. Μάλιστα στελέχη της παράταξης του, που γνωρίζουν λεπτομέρειες, σημειώνουν ότι όχι απλά υπήρξε αντιπαράθεση, αλλά έγινε ολόκληρος καυγάς για το ζήτημα.

Την ίδια στιγμή, καλά πληροφορημένες πηγές, μεταφέρουν την δυσαρέσκεια συγκεκριμένων στελεχών της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας έναντι του κ. Καφαντάρη, η οποία πηγάζει – όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν- από το γεγονός ότι συχνά – πυκνά τους αποδίδονται ευθύνες που δεν τους αναλογούν. Μάλιστα, εκτός από το θέμα της λειτουργίας του βρεφονηπιακού σταθμού, αναφέρουν και άλλα ζητήματα στα οποία αντιδήμαρχοι και στελέχη της δημοτικής αρχής σήκωσαν το βάρος της αντιπαράθεσης τόσο στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και στην τοπική κοινωνία, την ίδια στιγμή που ο κ. Καφαντάρης επιμελώς απέφευγε να εκτεθεί στην κριτική. «Τα ακούμε από έξω, να τα ακούμε και από μέσα;» ήταν η χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποίησε στέλεχος της παράταξης Καφαντάρης μετά το σημερινό επεισόδιο, δείχνοντας το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της παράταξης της πλειοψηφίας στο δήμο Πύλου – Νέστορος.  

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δύο οικόπεδα στη Μεσσήνη για την φιλοξενία προσφύγων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τρ. Αλεξιάδης: Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 4,72%

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Στήριξη στα «Παπαφλέσσεια» και το 2024 – Ικανοποίηση για τον ένα χρόνο λειτουργίας του αναβαθμισμένου γηπέδου του Μεσσηνιακού

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας έκανε γνωστό ότι στον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας