Καυγάς Καφαντάρη «εναντίον» Καφαντάρη!

Διένεξη και αναταράξεις στο εσωτερικό της παράταξης του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Δημήτρη Καφαντάρη, προκάλεσε η δημοσιοποίηση του θέματος της λειτουργίας του βρεφονηπιακού σταθμού Χώρας, χωρίς την παρουσία του απαραίτητου προσωπικού.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί οι αντιδράσεις γονέων αλλά και της ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου όταν έγινε γνωστό ότι ο συγκεκριμένος βρεφονηπιακός σταθμός, με εντολή του δήμου, θα λειτουργήσει με …ευθύνη της καθαρίστριας, εξαιτίας του γεγονότος ότι οι νηπιαγωγοί απουσίαζαν με άδεια!

Ο δήμαρχος, Δημήτρης Καφαντάρης, σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το μεσημέρι και αφού είχαν δημοσιοποιηθεί οι αντιδράσεις στην περιοχή, ήρθε σε αντιπαράθεση με συγκεκριμένα στελέχη της δημοτικής του ομάδας, τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, «έδειξε» ως υπεύθυνα για τον τρόπο χειρισμού του θέματος. Μάλιστα στελέχη της παράταξης του, που γνωρίζουν λεπτομέρειες, σημειώνουν ότι όχι απλά υπήρξε αντιπαράθεση, αλλά έγινε ολόκληρος καυγάς για το ζήτημα.

Την ίδια στιγμή, καλά πληροφορημένες πηγές, μεταφέρουν την δυσαρέσκεια συγκεκριμένων στελεχών της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας έναντι του κ. Καφαντάρη, η οποία πηγάζει – όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν- από το γεγονός ότι συχνά – πυκνά τους αποδίδονται ευθύνες που δεν τους αναλογούν. Μάλιστα, εκτός από το θέμα της λειτουργίας του βρεφονηπιακού σταθμού, αναφέρουν και άλλα ζητήματα στα οποία αντιδήμαρχοι και στελέχη της δημοτικής αρχής σήκωσαν το βάρος της αντιπαράθεσης τόσο στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και στην τοπική κοινωνία, την ίδια στιγμή που ο κ. Καφαντάρης επιμελώς απέφευγε να εκτεθεί στην κριτική. «Τα ακούμε από έξω, να τα ακούμε και από μέσα;» ήταν η χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποίησε στέλεχος της παράταξης Καφαντάρης μετά το σημερινό επεισόδιο, δείχνοντας το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της παράταξης της πλειοψηφίας στο δήμο Πύλου – Νέστορος.  

Χριστούγεννα στην Καλαμάτα 2025-2026
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δύο οικόπεδα στη Μεσσήνη για την φιλοξενία προσφύγων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τρ. Αλεξιάδης: Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 4,72%

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου: Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων

Την στήριξή τους στις κινητοποιήσεις των αγροτών εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου, Νίκος Κουτουμάνος και Γιάννης

Χρειάστηκαν …μόνο πέντε χρόνια: Υπεγράφη η σύμβαση για την πολεοδόμηση της ανατολικής παραλίας – Το 2029 η ολοκλήρωση της μελέτης – Υποσχέσεις για διάνοιξη της οδού Κρήτης

Ένα βήμα που άργησε πέντε ολόκληρα χρόνια έγινε την Τρίτη, καθώς υπεγράφη η σύμβαση για τη μελέτη πολεοδόμησης της ανατολικής παραλίας της

Δείτε επίσης