ΠΑΟ: Θέλουν και Σίλντενφέλντ οι πράσινοι

24 Ιουνίου 2016

Σε φουλ ρυθμούς για στόπερ κινείται ο Παναθηναϊκός! Μετά τον Ιβάν Ιβάνοφ, οι πράσινοι ψήνουν και επιστροφή του Γκόρντον Σίλντενφελντ, προκειμένου να οχυρωθούν για τα καλά στα μετόπισθεν.
Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, οι άνθρωποι του συλλόγου παλεύουν για το «κόλπο γκρόσο» με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό.
Σύμφωνα με πληφορορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε επαφές, με τον 31χρονο άσο να μην έχει πρόβλημα να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, στον οποίο είχε αγωνιστεί για 1,5 χρόνο (από τον Ιανουάριο του 2014 ως το καλοκαίρι του 2015).
Οι πράσινοι «δουλεύουν» την περίπτωση και προσπαθούν να πετύχουν το deal που θα τους έλυνε τα χέρια στην άμυνα, με μια γνώριμη και αξιόπιστη λύση. Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, ωστόσο υπάρχει πίστη και θέληση για να καμφθούν τα όποια «προβλήματα». Ο Σίλντενφελντ –που αυτή την περίοδο έχει υποχρεώσεις στο Euro με την εθνική Κροατίας- δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (ως το 2018) και το κασέ του είναι σχετικά υψηλό. Αυτά είναι και τα δύο ουσιαστικά εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει η ελληνική ομάδα, προκειμένου να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή, πάντα με την μορφή δανεισμού.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επιμένει ο Κουτσούμπας για το 3%

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ελλάδα βγαλμένη από …NBA

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης