Νέα Δημοκρατία: “Βρώμικη πολιτική” με θύματα νύφες και θυγατέρες

26 Απριλίου 2017

Βουλιάζει” στη λάσπη η Νέα Δημοκρατία στην Πελοπόννησο. “Γαλάζια” παράκεντρα στήνουν βρώμικο πόλεμο εναντίον των εσωκομματικών τους αντιπάλων. Δεν διστάζουν να στοχοποιήσουν ακόμα συγγενικά πρόσωπα, προκειμένου να υλοποιήσουν “συμβόλαια” πολιτικής εξόντωσης των εχθρών τους. 

Άγριες διαστάσεις λαμβάνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου. Στον εσωτερικό πόλεμο, μάλιστα, ορισμένοι δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και συγγενικά πρόσωπα των αντιπάλων τους με στόχο να τους πλήξουν πολιτικά και ηθικά.

Η νύφη του Π. Νίκα

Στο πλαίσιο αυτό ήδη τις προηγούμενες ώρες διακινήθηκαν δημοσιεύματα που στοχοποιούν, για μια ακόμα φορά, τη νύφη του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, κάνοντας λόγο για διορισμό της από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, πληροφορία που είναι πέρα για πέρα ψεύτικη. Μάλιστα, συμπτωματικά, το θέμα αυτό έρχεται στην επιφάνεια σε μια στιγμή που ο δήμαρχος Καλαμάτας εκφράζει διαφορετικές απόψεις από τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Την πρώτη φορά που υπήρξαν αντίστοιχες αναφορές σε συγκεκριμένα ΜΜΕ των Αθηνών, και πάλι συμπτωματικά, είχε ξεσπάσει η κόντρα Νίκα – Σαμαρά με αφορμή τις πλημμύρες στην Καλαμάτα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Επίσης, εντελώς συμπτωματικά και πάλι, όταν πριν από κάποιους μήνες ο κ. Νίκας είχε αντιπαράθεση με το πάλαι ποτέ δεξί χέρι του κ. Σαμαρά στη Μεσσηνία (Π. Μαντά) και πάλι επιστρατεύθηκε η λογική της οικογενειακής ευθύνης με τον κ. Μαντά, τότε, να “πυροβολεί” τον γιο του δημάρχου Καλαμάτας, μιλώντας για δήθεν ευνοϊκή του μεταχείριση κατά την στρατιωτική του θητεία.

Η κόρη του Τατούλη

Θύμα της ίδιας βρώμικης πολιτικής φαίνεται ότι έχει πέσει και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο οποίος “τόλμησε” να μην υπακούσει στα κελεύσματα των εσσωκομματικών του εχθρών. Στο στόχαστρο των αντιπάλων του, εξ’ αυτού του γεγονότος, έχει μπει η κόρη του, Εύη Τατούλη. Συγκεκριμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία έχουν πρωτοστατήσει στο διχασμό της γαλάζιας παράταξης στην Πελοπόννησο, με πρωτεργάτη τον βουλευτή Αρκαδίας Κ. Βλάσση (ο οποίος τυχαίνει να διατηρεί άριστες σχέσεις με τον κ. Σαμαρά) προσπαθεί να πλήξει τον περιφερειάρχη χρησιμοποιώντας την κόρη του. Άλλωστε, στις δηλώσεις που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό ο κ. Βλάσσης κατά του κ. Τατούλη, περισσότερες φορές αναφέρει το όνομα της κόρης του κ. Τατούλη παρά του περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Λάσπη και βούρκος

Τα πιο πάνω γεγονότα, όχι απλά δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία στην Πελοπόννησο είναι βαθύτατα διχασμένη, αλλά αποδεικνύουν ότι έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι η διαμάχη που έχει ξεσπάσει δεν είναι τίποτα άλλο από μια ενορχηστρωμένη επίθεση, προκειμένου να πληγούν οι εσσωκομματικοί αντίπαλοι συγκεκριμένου “γαλάζιου” μπλοκ της Πελοποννήσου. Το αποκρουστικό, ωστόσο, είναι ότι στο πλαίσιο αυτής της λογικής οι εμπνευστές της “εκκαθάρισης” δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν συγγενικά πρόσωπα των πολιτικών τους αντιπάλων, βυθίζοντας τη ΝΔ στη λάσπη και τον βούρκο.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Π. Νίκας: “όχι” σε απλή αναλογική “ναι” σε αλλαγή γεωγραφικών ορίων των δήμων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Καθαρίζει” την Πελοπόννησο από σκουπίδια και ανίκανους πολιτικούς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Συνέδριο για τη γεωργία στην Καλαμάτα: Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία Σαμαρά – «Πρώτη» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Μεσσηνία

Επίτιμος ομιλητής συνεδρίου με θέμα τα αγροτικά ζητήματα, το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Χορού, ο πρώην Πρωθυπουργός. Κεντρικός εισηγητής ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

Αντώνης Σαμαράς: Η υποψηφιότητα Μουρούτη δεν έχει σχέση με εμάς, λένε κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού

Σαφείς αποστάσεις παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές. Και τούτο, καθώς η ανακοίνωση

Δείτε επίσης