Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Παναγιώτης Νίκας βρέθηκαν χθες στην Πύλο

/

Στην πόλη της Πύλου βρέθηκαν χθες αργά το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας, Αντώνης Σαμαράς, αλλά και ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας.

Ο κ. Σαμαράς βρέθηκε στον τόπο καταγωγής όπου και είχε την ευκαιρία να δει φίλους και γνωστούς. Μάλιστα ο κ. Σαμαράς πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, το βράδυ της Πέμπτης, έφαγε σε ταβέρνα που βρίσκεται στο χωριό “Ρωμανού”.

Την ίδια στιγμή στην Πύλο βρέθηκε και ο Παναγιώτης Νίκας, δήμαρχος Καλαμάτας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει τους δικούς του πολιτικούς και όχι μόνο φίλους. Μάλιστα, τον κ. Νίκα συνόδευε και η σύζυγός του.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, δεν συναντήθηκαν παρά το γεγονός ότι η συνύπαρξή τους σε έναν μικρό τόπο όπως η Πύλος ήταν πολύωρη.

Σημειώνεται ότι η παρουσία του κ. Νίκα στην Πύλο δεν είχε πολιτικούς λόγους αν και είχε την ευκαιρία να συναντήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκεκριμένα αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής και να ανταλλάξουν απόψεις.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συναγερμός στην πυροσβεστική από κεραυνό που χτύπησε την Καλαμάτα (video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γ. Μουζάλας: Η Αυτοδιοίκηση να αναλάβει την υποδοχή και ένταξη των προσφύγων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Πελοπόννησος 2030: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Οι αναφορές στα ζητήματα της Μεσσηνίας

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη και μίλησε το μεσημέρι στην παρουσίαση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης της