Ευθείες βολές και …τρολάρισμα του Πέτρου Τατούλη στον Αντ. Σαμαρά

Βέλη Τατούλη σε Σαμαρά με αφορμή τα εγκαίνια έργου της Μεσσηνίας. Ο περιφερειάρχης μιλά για ολοκλήρωση οδικού άξονα με δική του πρωτοβουλία, παρότι υπήρχε “απαγορευτικό” από την προηγούμενη κυβέρνηση. Απίστευτο τρολάρισμα του Περιφερειάρχη της πρόσφατης επίσκεψης του πρώην Πρωθυπουργού στην Κίνα.

Την ορεινή Μεσσηνία επέλεξε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, για να εξαπολύσει νέα βέλη εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Την ίδια στιγμή ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου τρολάρει την επίσκεψη Σαμαρά στην Κίνα κάνοντας σαφές, πλέον, ότι τους δύο πολιτικούς τους χωρίζει …έρημος.

Οι βολές

Εγκαινιάζοντας χθες τον οδικό άξονα Κούβελα έως της διασταύρωση της 7ης Επαρχιακής Οδού ο κ. Τατούλης εξαπέλυσε ευθείες βολές εναντίον του Αντώνη Σαμαρά. “Το έργο εντάχθηκε, και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν οι πολίτες, όταν υπήρχε απαγόρευση από το αρμόδιο Υπουργείο και το Γενικό Γραμματέα που διαχειριζόταν το ΕΣΠΑ, επί της προηγούμενης Κυβέρνησης. Εντάχθηκε με δική μου απόφαση κόντρα στις αποφάσεις όλων αυτών. Έτσι σήμερα έχουμε τη χαρά να εγκαινιάζουμε αυτό το έργο, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό και το οποίο τεχνικά είχε πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία με τη βοήθεια της Οικονομικής Επιτροπής και της Προέδρου του τα επιλύσαμε, ιδιαίτερα δε σε ότι αφορά τη χρηματοδότησή του” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τατούλης.

Το τρολάρισμα

Πέρα από τις βολές Τατούλη στον Σαμαρά, εκείνο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το τρολάρισμα του περιφερειάρχη στον πρώην Πρωθυπουγό, μέσω του τίτλου του σχετικού δελτίου τύπου που αφορά το πιο πάνω έργο. “Με το σχεδιασμό μας ανατρέπουμε τα φαινόμενα ερημοποίησης της Πελοποννήσου” σημειώνει ο κ. Τατούλης τρολάροντας την πρόσφατη επίσκεψη Σαμαρά στα βάθη της Κίνας όπου μίλησε σε φόρουμ με θέμα την ερημοποίηση!

Από τα εγκαίνια του οδικού άξονα Κούβελα – 7η Επαρχιακή Οδός. Το έργο υλοποιήθηκε με 2.200.000 ευρώ: 

ωτ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρίτσης: H ΝΔ να σοβαρευτεί και να τοποθετηθεί επί των πραγματικών ζητημάτων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τέλος στην ελεύθερη μετακίνηση πολιτών προς τη Βρετανία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη του Μίλτου Χρυσομάλλη στο Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας: Παρέμβαση του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό

Με τη Διευθύντρια και τους διδάσκοντες του Ειδικού Σχολείου της Καλαμάτας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί