Προετοιμασία Τατούλη για τις εκλογές του 2019 – Συζητήσεις με παλιούς και νέους συνεργάτες

Σε ρυθμούς εκλογών έχει μπει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, καθώς προετοιμάζει τον συνδυασμό που θα κατέλθει στις εκλογές του 2019. Ο κ. Τατούλης έχει δηλώσει καιρό τώρα ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης και φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει ήδη την υλοποίηση του προεκλογικού του σχεδίου.

Αρχή από τους αντιπεριφερειάρχες

Ο κ. Τατούλης ξεκίνησε την προετοιμασία του πρώτα από τους αντιπεριφερειάρχες, θεματικούς και γεωγραφικούς. Στο πλαίσιο αυτό, με έγγραφό του, ζητά από τους αντιπεριφερειάρχες να τον ενημερώσουν για τις μελλοντικές προθέσεις τους, προκειμένου να καθορίσει την στρατηγική της παράταξής του εν όψει εκλογών. Ουσιαστικά, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου με το συγκεκριμένο έγγραφο, το οποίο εστάλη την 1η Σεπτεμβρίου, ζητά από τα στελέχη “πρώτης γραμμής” του συνδυασμού του να αποσαφηνίσουν τον μελλοντικό σχεδιασμό τους και να ξεκαθαρίσουν ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμοι.

Η πρόθεση του κ. Τατούλη να αποστείλει το συγκεκριμένο έγγραφο έχει ανακοινωθεί στους αντιπεριφερειάρχες από τα μέσα Αυγούστου, σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, ενώ έχει ανακοινωθεί και δημόσια σε συνέντευξη. Σημειώνεται ότι οι αντιπεριφερειάρχες καλούνται να απαντήσουν στον κ. Τατούλη έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Επαφές με νέα πρόσωπα

Παράλληλα, ο κ. Τατούλης έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις και προσώπων που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκονται στον συνδυασμό του. Στόχος του επικεφαλής της πλειοψηφίας του Περιφερειακού συμβουλίου είναι να σηματοδοτήσει την ανανέωση της παράταξής του, κάτι που σημαίνει ότι αρκετοί από τους υποψηφίους θα εισέλθουν στο ψηφοδέλτιο για πρώτη φορά.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε η Επιτροπή Αγώνα Μάνης για τους Δασικούς Χάρτες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μέχρι τα Χριστούγεννα η απλή αναλογική για τις εκλογές δήμων και περιφερειών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Όχι» Βασιλόπουλου στην πεζοδρόμηση της οδού Ναυαρίνου έως την Ηρώων – Αν και εφόσον δημιουργηθούν κατάλληλες συνθήκες θα τεθεί θέμα για το τμήμα από Φαρών έως Ακρίτα

Αρνητικά απάντησε η Δημοτική Αρχή στο ερώτημα του προέδρου του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, σχετικά με την εξέταση της δυνατότητας προσωρινής πεζοδρόμησης

Δείτε επίσης