Λουτσέσκου: Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη στο ΟΑΚΑ

3 Νοεμβρίου 2017

Αποφασισμένος να τα δώσει όλα για τη νίκη την Κυριακή (05/11, 19:30) κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, απέφυγε να τοποθετηθεί για τον αντικαταστάτη του Μαουρίσιο, ενώ τόνισε ότι δεν γνωρίζει σε ποια κατάσταση θα είναι η Ένωση μετά το χθεσινό ματς με τη Μίλαν για το Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ και τι περιμένει από την ΑΕΚ, είπε: «Κάναμε καλή δουλειά αυτή την εβδομάδα, με κίνητρο, αυτοπεποίθηση και καλή συμμετοχή από τους παίκτες. Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά τους. Το παιχνίδι θα είναι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Και οι δύο παίζουν καλό ποδόσφαιρο, διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου, αλλά καλό. Η ΑΕΚ προσπαθεί να παίξει περισσότερο με την ατομική ποιότητα των παικτών της, εμείς προσπαθούμε να συμμετέχουν όλοι οι παίκτες σε κάθε ενέργεια. Πάντα σε αυτά τα παιχνίδια οι λεπτομέρειες και οι στιγμές θα διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα».

Σχετικά με τον αντί-Μαουρίσιο, ανέφερε: «Κάποιος θα είναι στο γήπεδο προφανώς».

Όσον αφορά το αν είδε χθες την ΑΕΚ και αν περιμένει να είναι κουρασμένη, απάντησε: «Δεν ξέρω τι γίνεται με κάθε παίκτη στην ομάδα, συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ή είσαι κουρασμένος ή έχεις μεγαλύτερο κίνητρο. Είναι απόλαυση να παίζεις τέτοια ματς. Δεν ξέρω πραγματικά αν είναι καλό ή κακό που έπαιξε χθες η ΑΕΚ. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας οργάνωση, να έχουμε αυτοπεποίθηση και να κάνουνε καλά αυτά που σχεδιάζουμε. Είναι θέμα αντίδρασης σε κάθε στιγμή του αγώνα, το πιο σημαντικό όμως είναι να παίξουμε όπως στο προηγούμενο παιχνίδι γιατί η ομάδα έχει βελτιωθεί και προσπαθεί να αναπτυχθεί. Είναι σημαντικό όλοι να δώσουν τα πάντα, και αν γίνει αυτό είναι σχεδόν απίθανο να φύγουμε με αποτέλεσμα που δεν θα μας χαροποιεί».

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Ανοιχτό” σταθμό του ΟΣΕ υπόσχεται ο Παναγιώτης Νίκας – Ξεκίνησαν τα έργα στα κτίρια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας χαϊδεύει τους μπαχαλάκηδες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την πλάτη στον τοίχο οι Μπακς

Αγκαλιά με την πρόκριση βρίσκονται οι Πέισερς οι οποίοι νίκησαν με 126-113 το Μιλγουόκι και προηγούνται στη σειρά με 3-1. Οι Μπακς που στερήθηκαν

Δείτε επίσης