Μπάχαλο η Νέα Δημοκρατία στη Μεσσηνία: Σκοτωμός στον τοπικό κομματικό μηχανισμό

25 Νοεμβρίου 2017

Το φιάσκο με τον Άδωνι δεν έγινε μάθημα στην τοπική ΝΔ. Δυσαρέσκεια για τον χειρισμό του ζητήματος της επίσκεψης στην Καλαμάτα της Όλγας Κεφαλογιάννη. Συμπτώματα διάλυσης στη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. Άγριος πόλεμος μεταξύ τοπικών στελεχών.

Το φιάσκο της ακύρωσης της εκδήλωσης στην Καλαμάτα με ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη φαίνεται ότι δεν έγινε μάθημα στην τοπική Νέα Δημοκρατία, καθώς ήδη υπάρχει δυσσαρέσκεια από την οργάνωση και την επικοινωνιακή διαχείριση και της επίσκεψης της Όλγας Κεφαλογιάννη. Σημειώνεται ότι η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας ποτέ δεν εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στην ακύρωση της επίσκεψης του Άδωνι στην Καλαμάτα δημιουργώντας, έτσι, σοβαρό έλλειμμα αξιοπιστίας.  

Τα δεδομένα της επίσκεψης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής, παρότι η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη έχει ανακοινωθεί επίσημα, η ημερομηνία έλευσής της στην Καλαμάτας δεν έχει οριστικοποιηθεί. Μάλιστα, ορισμένοι θεωρούν ότι η εκδήλωση για τις 13 Δεκεμβρίου είναι στον “αέρα” και δεν αποκλείουν αναβολή και αλλαγή της ημερομηνίας.

Όσον αφορά στο θέμα του εισιτηρίου, για το οποίο έγινε πολύς λόγος με αφορμή την εκδήλωση με ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη, η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας φαίνεται ότι επιμένει. Σύμφωνα με πληροφορίες για την επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη, αν και όταν αυτή πραγματοποιηθεί, έχει καθοριστεί εισιτήριο των 10 ευρώ, όπως και με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Προ τετελεσμένων

Με αφορμή το ζήτημα της εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, πάντως, έχουν έρθει στην επιφάνεια σοβαρότερα ζητήματα που δείχνουν οτι στο εσωτερικό του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αποφάσεις που αφορούν την επίσκεψη της  Όλγας Κεφαλογιάννη ελήφθησαν από την πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, Ν. Κυριακοπούλου, χωρίς το ζήτημα να έχει συζητηθεί προηγουμένως στα όργανα του κομματικού μηχανισμού. Έτσι, ήδη, πολλοί μιλούν για απαξίωση της συλλογικής λειτουργίας του οργάνου και κάνουν λόγο για φαινόμενα διάλυσης της ΝΟΔΕ.

Σκοτωμός μεταξύ στελεχών

Όλα αυτά συνθέτουν ένα εκρηκτικό κλίμα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα από τη “γαλάζια” παράταξη, υποστηρίζουν ότι όσα έχουν γίνει ορατά το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά την κορυφή του παγόβουνου μιας εσωτερικής σύγκρουσης που εξελίσσεται στη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. Αν, δε, σε αυτό προσθέσει κανείς και τις αντιπαραθέσεις που υπάρχουν μεταξύ των πρωτοκλασάτων στελέχων της ΝΔ στη Μεσσηνία, θα αντιληφθεί ότι η Νέα Δημοκρατία στο Νομό δεν διάγει τις καλύτερες μέρες της.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νεκρός βρέθηκε ο φοιτητής που αγνοούνταν στην Κάλυμνο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δακοκτονία στη Μεσσηνία: Σε ποιες περιοχές οι ελαιοπαραγωγοί πληρώνουν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Συνέδριο για τη γεωργία στην Καλαμάτα: Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία Σαμαρά – «Πρώτη» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Μεσσηνία

Επίτιμος ομιλητής συνεδρίου με θέμα τα αγροτικά ζητήματα, το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Χορού, ο πρώην Πρωθυπουργός. Κεντρικός εισηγητής ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

Αντώνης Σαμαράς: Η υποψηφιότητα Μουρούτη δεν έχει σχέση με εμάς, λένε κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού

Σαφείς αποστάσεις παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές. Και τούτο, καθώς η ανακοίνωση

Δείτε επίσης