“Εκκωφαντική” διαμαρτυρία για τον θάνατο της 23χρονης Βασιλικής (φωτο)

20 Δεκεμβρίου 2017

Μαθητές των σχολών του ΟΑΕΔ Καλαμάτας διαμαρτυρήθηκαν για τον άδικο χαμό της 23χρονης Β. Λυμπεροπούλου. Διέκοψαν την κυκλοφορία στο δρόμο του Ασπροχώματος ζητώντας, εδώ και τώρα, μέτρα για την ασφάλεια των μαθητών και των πεζών. “Βίκυ θα είσαι για πάντα μαζί μας” το συγκινητικό μήνυμα των συμμαθητών της άτυχης Βασιλικής.  

Σε συμβολική κατάληψη του οδοστρώματος του δρόμου Καλαμάτας – Ασπροχώματος, στο ύψος του ΟΑΕΔ, προχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης μαθητές και καθηγητές των σχολών του Οργανισμού. Αφορμή για τη διαμαρτυρία στάθηκε ο άδικος θάνατος της 23χρονης Βασιλικής Λυμπεροπούλου, μαθήτριας του ΟΕΑΔ, την οποία παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά αυτοκίνητο, στις αρχές του Δεκεμβρίου.

messiniapress-at2

messiniapress-at5

messiniapress-at7

messiniapress-at8

messiniapress-atpano

Η διαμαρτυρία των σπουδαστών του ΟΑΕΔ διήρκεσε περίπου μισή ώρα και ήταν σιωπηλή. Δεν φώναξαν συνθήματα, παρά μόνο στάθηκαν στο οδόστρωμα έχοντας στα χέρια τους τη φωτογραφία της άτυχης Βασιλικής. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η σιωπή ήταν το χαρακτηριστικό της διαμαρτυρίας, το μήνυμα που έστειλαν οι μαθητές προς κάθε αρμόδιο ήταν εκκωφαντικό: “Δεν θέλουμε να θρηνήσουμε άλλο συμμαθητή μας”, “Βίκυ θα είσαι για πάντα μαζί μας”, “ζητούμε ασφαλή διέλευση μαθητών”. Αυτό φώναξαν οι συμμαθητές της 23χρονης Βασιλικής Λυμπεροπούλου, διαμαρτυρόμενοι για τον άδικο χαμό της συμμαθήτριας τους.

messiniapress-at3

Το σημείο που η άτυχη Βασιλική Λυμπεροπούλου έχασε τη ζωή της: 

messiniapress-at4

Αξίζει να σημειωθεί ότι μιλώντας στους δημοσιογράφους η διευθύντρια των Σχολών σημείωσε ότι στο ίδιο σημείο του δρόμου έχουν χαθεί τρεις ανθρώπινες ζωές. Επίσης, ζήτησε να ληφθούν μέτρα, προκειμένου να μην κινδυνεύουν οι ζωές των μαθητών και των πεζών που κινούνται στην περιοχή.

Με τη φωτογραφία της 23χρονης και τα πλακάτ ανά χείρας, συμμαθήτριες της Β. Λυμπεροπούλου διαμαρτύρονται στους οδηγούς για την επικινδυνότητα του δρόμου: 

messiniapress-at9

messiniapress-at10

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σοβαρό τροχαίο στη νέα είσοδο της Καλαμάτας – Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κολόνα (φωτο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρόταση Κωνσταντινέα σε Παππά για έδρα του Διαστημικού Οργανισμού στη Μεσσηνία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης