Νέα Δημοκρατία: “Γαλάζια εποπτεία” στην Πελοπόννησο από Βορίδη και Κουμουτσάκο

9 Ιανουαρίου 2018

Στους Βορίδη και Κουμουτσάκο “χρέωσε” την Πελοπόννησο ο Κυριάκος Μητσοτάκης “ανοίγοντας” το θέμα των αυτοδιοικητικών εκλογών. “Να εντοπίσουμε τους κατάλληλους πρεσβευτές του προγράμματος της ΝΔ σε επίπεδο Περιφέρειας και Δήμου” η προτροπή του προέδρου της ΝΔ.

Το ζήτημα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών άνοιξε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης ‘χρέωσε” στους τομεάρχες του Κόμματος τις περιφέρειες δίνοντάς τους την “πολιτική εποπτεία” αυτών, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Μια μεγάλη πρόκληση για το 2018″ είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους τομεάρχες “είναι η προσαρμογή του Προγράμματός μας σε περιφερειακό, αλλά και σε τοπικό επίπεδο. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική δουλειά ενόψει των εθνικών εκλογών. Είναι, λοιπόν, πολύ σημαντικό να διαμορφώσουμε και ένα Πρόγραμμα τοπικών προτεραιοτήτων, που θα υποστηρίξουν τον κεντρικό προγραμματικό μας λόγο. Αλλά και να εντοπίσουμε τους κατάλληλους πρεσβευτές αυτού το Προγράμματος σε επίπεδο Περιφέρειας και Δήμου. Και σε αυτή την προσπάθεια θέλω όλους τους τομεάρχες μας αρωγούς. Και ο καθένας θα έχει το δικό του ρόλο, αναλαμβάνοντας την πολιτική εποπτεία μιας περιφέρειας. Ο σκοπός είναι ο καλύτερος συντονισμός των δράσεων μας ενόψει εθνικών, αλλά και δημοτικών εκλογών, η ανάδειξη νέων στελεχών, αλλά κυρίως η περαιτέρω εξειδίκευση των περιφερειακών και τοπικών μας προγραμμάτων’.

Σημειώνεται οτι οι τομεάρχες που ανέλαβαν την εποπτεία της Πελοποννήσου είναι ο Μάκης Βορίδης και ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Σημειώνεται ότι στην τοποθέτησή του ο Κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στον χρόνο των αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά και στο εκλογικό σύστημα.

Καλώ την Κυβέρνηση άμεσα να ξεκαθαρίσει την ακριβή ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς και το εκλογικό σύστημα με το οποίο αυτές θα διεξαχθούν. Είναι αδιανόητο να μην γνωρίζουν ούτε τα κόμματα ούτε οι πολίτες τον ακριβή χρόνο που θα γίνουν οι εκλογές σε Δήμους και σε Περιφέρειες, μόνο και μόνο επειδή η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει την αυτοδιοίκηση σαν ένα ακόμη παιχνίδι στις μικροκομματικές της επιδιώξεις. Σε κάθε περίπτωση, θέλω να επαναλάβω το αυτονόητο: Εφόσον οι εθνικές εκλογές γίνουν εντός του 2018 και η Νέα Δημοκρατία είναι η επόμενη Κυβέρνηση της χώρας, οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεξαχθούν μαζί με τις Ευρωεκλογές τον Ιούνιο του 2019 – όπως ορίζει εξάλλου ο νόμος – και με το εκλογικό σύστημα το οποίο ισχύει σήμερα” σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εποχή ΤΕΡΝΑ στην Πελοπόννησο – Κανονικά η μονάδα επεξεργασίας στη Μεσσηνία (Καλλιρρόη)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

O Μεσσήνιος Μητροπολίτης Σταγών Θεόκλητος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του (video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Π. Μαντάς: «Μόνο η ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας θα λέγεται Kalamata Olives απαντά το Υπουργείο και προειδοποιεί για πρόστιμα σε τυχόν παραβάτες»

Μόνο πιστοποιημένες επιχειρήσεις επιτραπέζιας ελιάς μπορούν να κάνουν χρήση των προστατευόμενων ενδείξεων «Ελιά Καλαμάτας» και «KALAMATA OLIVES», διαφορετικά διατρέχουν τον κίνδυνο επιβολής

Δείτε επίσης