Περιφέρεια προς αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας: Παραιτήσου τώρα!

Σκληρή ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου κατά της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας. Μιλά για παρακώλυση της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών και ζητά την παραίτησή της άμεσα.

Ανακοίνωση για το σημερινό περιστατικό, όπου η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας αρνήθηκε να παραδώσει δημόσια έγγραφα σε υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας εξέδωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Διαβάστε και αυτό: Απίστευτο: «Ανταρσία» στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας

Στην ανακοίνωση σημειώνεται: “Η άρνηση της κας Αλειφέρη να παραδώσει σε υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας υπηρεσιακά στοιχεία προφασιζόμενη ανυπόστατες αιτιάσεις αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την αναγκαιότητα της άμεσης απομάκρυνσής της.

Η κα Αλειφέρη παρότι γνωρίζει ότι με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, η οποία έχει δημοσιευτεί σε Φύλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης, της έχουν αφαιρεθεί όλες οι αρμοδιότητες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, αρνήθηκε παρουσία αιρετού Αντιπεριφερειάρχη να παραδώσει υπηρεσιακά στοιχεία, παρακωλύοντας την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας.

Με δεδομένες τις ασφυκτικές προθεσμίες διεκπεραίωσης υπηρεσιακών θεμάτων στις οποίες οι υπάλληλοι οφείλουν να φανούν συνεπείς, είναι πρόδηλο ότι η κα Αλειφέρη έχει υποπέσει σε μια ακόμα σοβαρή παράβαση απέναντι στην εκ του νόμου υποχρέωσή της να συνδράμει στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.

Ακολούθως και περί ώρα 16:00 μ.μ. και μετά τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών, με πρόχειρο χειρόγραφο σημείωμά της παρέδωσε σε υπάλληλο, που δεν ανήκει οργανικά στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και ως εκ τούτου δεν έχει καμία αρμοδιότητα επ’ αυτού, μέρος των ζητούμενων υπηρεσιακών στοιχείων.

Είναι προφανές ότι οι αθέμιτες αυτές μεθοδεύσεις μόνο προβλήματα δημιουργούν στη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και παρακωλύουν την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Θεωρούμε ότι, και μετά τη σημερινή της απαράδεκτη συμπεριφορά, οφείλει άμεσα να παραιτηθεί”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απίστευτο περιστατικό: “Ανταρσία” στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην ατζέντα της Ντόρας Μπακογιάννη η Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Βολές σε Κουτσούλη και ΠΑΣΟΚ και από την παράταξη Τατούλη – «Αρχίζουν τα γραμμάτια και εξοφλούνται»

Βολές εναντίον του επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου, την οποία στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Κουτσούλη, με αφορμή την εκλογή του με

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Σφοδρή επίθεση Μάκαρη στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ- «Σε συνεννόηση Πτωχός και Κουτσούλης»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του συνδυασμού που στήριξε το ΠΑΣΟΚ στις περιφερειακές εκλογές και προσωπικά του επικεφαλής του, Δημήτρη Κουτσούλη, εξαπολύει με ανακοίνωσή

Απάντηση Πτωχού στους «επικριτές» του: Κάθε μέρα, κάθε ώρα, δουλεύουμε συστηματικά για να κάνουμε πραγματικότητα το σχέδιό μας

Απάντηση σε όσους θεωρούν ότι η περιφερειακή αρχή δεν έχει σηματοδοτήσει τη δυναμική αλλαγή που υποσχέθηκε, αποτελούν αναφορές του Δημήτρη Πτωχού, σχετικά

Συνάντηση Πτωχού – Βασιλόπουλου: Έργα και η «η γενικότερη αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Καλαμάτας» στην ατζέντα

Με τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, συναντήθηκε την Τρίτη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Σε σχετική ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου σημειώνεται: «Ο

Δείτε επίσης