Στη δημοσιότητα οι πίνακες εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Καλαμάτας

29 Ιουνίου 2018

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης των αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών παιδιών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και εκείνοι των επιλαχόντων για το σχολικό έτος 2018-2019. Δυνατότητα ένστασης όσον αφορά στη μοριοδότηση, καθώς και τυχόν αλλαγές προτίμησης, θα έχουν οι γονείς από Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 έως την Παρασκευή 6 του μήνα. Οι νέοι πίνακες, μετά την αξιολόγηση τυχόν ενστάσεων, θα αναρτηθούν και πάλι στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου και στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Η κατάρτιση των οριστικών πινάκων επιλογής βάσει μορίων θα γίνει μετά και την έκδοση των αποτελεσμάτων από την Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Μπορείτε να δείτε τον προσωρινό πίνακα για τον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό 
εδώ, για το 2ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό εδώ, για τον 3ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό εδώ, για τον 4ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό εδώ, για τον 5ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό εδώ, για τον 7ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό εδώ και για τον 8ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό εδώ.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην Κίνα αποστολή από τη Μεσσηνία – Στόχος η ανάπτυξη δεσμών με την πόλη Σι’ αν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λιμενικό: 49 μετανάστες και 2 διακινητές εντοπίστηκαν βορειοανατολικά του Ταινάρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο επίκεντρο οι «κίνδυνοι» για τα περιφερειακά πανεπιστήμια από την ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ – «Μέριμνα από την πολιτεία» ζητούν ο Νίκας και ο πρύτανης του πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Το ζήτημα της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων και οι επιπτώσεις στα περιφερειακά δημόσια ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα απασχόλησε συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα,

Δείτε επίσης