Χυδαία επίθεση υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας σε γυναίκες πολιτικούς

30 Αυγούστου 2018

Επίθεση του πρώην αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου στις γυναίκες πολιτικούς της περιφέρειας Πελοποννήσου με σεξιστικά υπονοούμενα. «Κόλαση» στη Νέα Δημοκρατία για τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και πρώην υποψήφιο βουλευτή του Νομού. Τη διαγραφή του ζητά η αντιπεριφερειάρχης και πρώην υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας, Αντωνία Μπούζα.

Το άπειρο πολιτικό θράσος που διαθέτει απέδειξε, για μια ακόμα φορά, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Περικλής Μαντάς. Ο κ. Μαντάς, επιχειρώντας να απαντήσει σε ανακοίνωση της αντιπεριφερειάρχη, Αντωνίας Μπούζα, εξαπέλυσε χυδαία επίθεση εναντίον όλων των γυναικών πολιτικών της περιφέρειας Πελοποννήσου, μιλώντας για «πολιτικά φουστάνια» πίσω από τα οποία κρύβεται ο Π. Τατούλης.

Η εν λόγω ανακοίνωση, με το σαφές σεξιστικό υπονοούμενο, στρέφεται ευθέως εναντίον όλων των γυναικών περιφερειακών συμβούλων της παράταξης του κ. Τατούλη. Υπενθυμίζεται στην Πελοπόννησο υπάρχουν 5 γυναίκες αντιπεριφερειάρχες (Νικολάκου, Αλειφέρη, Παναγιωτοπούλου, Τζανετέα και Μπούζα), οι οποίες θίγονται άμεσα από την ανακοίνωση του στελέχους της ΝΔ.

Η ανακοίνωση

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαντάς σημειώνει: «Η καθημερινή αυτογελοιοποίηση της κ. Μπούζα αποτελεί προσωπική της πολιτική επιλογή. 

Με τη σημερινή ανακοίνωσή της όμως, η νεόκοπη Αντιπεριφερειάρχης, το μόνο που κατάφερε να επιβεβαιώσει είναι πως δυο πράγματα στον κόσμο είναι άπειρα: το σύμπαν και η πολιτική ιδιοτέλεια.  Αν και για το σύμπαν δεν είμαι ιδιαίτερα σίγουρος.

Όσο για τον κ. Τατούλη ας απολογηθεί για το έργο του στους πολίτες της Πελοποννήσου κι ας σταματήσει επιτέλους να κρύβεται πίσω από έμμισθα πολιτικά «φουστάνια» όλων των ειδών, που έχει γύρω του».

Η Νέα Δημοκρατία

Η ανακοίνωση του κ. Μαντά έχει προκαλέσει σάλο στο εσωτερικό της ΝΔ, καθώς ο κ. Μαντάς είναι πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και πρώην υποψήφιος βουλευτής. Μάλιστα, η κα Μπούζα με παρέμβασή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης «Μεσόγειος» ζήτησε, ήδη, τη διαγραφή του κ. Μαντά, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να πράξουν και τα υπόλοιπα στελέχη της ΝΔ, τα οποία ανήκουν στην παράταξη του κ. Τατούλη (Τζανετέα, Παναγιωτοπούλου κλπ).

Επίσης, με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση της προέδρου της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, Ν. Κυριακοπούλου, η οποία διακρίνεται, ως γυναίκα, για την ευαισθησία της σε τέτοια ζητήματα. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, οτι ο κ. Μαντάς δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί σάλο με δηλώσεις του, καθώς κατά το παρελθόν έχει στραφεί ακόμα και κατά μελών της οικογένειας του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα.  

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέα Δημοκρατία: Κοινοβούλιο ή δήμος Καλαμάτας το δίλημμα του Παναγιώτη Νίκα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κανένα χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία σε δήμους και περιφέρειες – Η απόφαση Μητσοτάκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωσε τους τελευταίους οκτώ υποψήφιους ευρωβουλευτές – Ο Γιάννης Πάζιος ανάμεσα στους «εκλεκτούς»

Ανακοινώθηκαν από το ΠΑΣΟΚ οι τελευταίοι 8 υποψήφιοι του κόμματος για τις ερχόμενες ευρωεκλογές. Ανάμεσα στους «εκλεκτούς» είναι και ο Γιάννης Πάζιος, μέλος της

Δείτε επίσης