Σε απελπισία η ΝΔ με τον Παναγιώτη Νίκα – (Ξανα)καλεί τα στελέχη Τατούλη

20 Δεκεμβρίου 2018

Ότι δεν «τραβάει» ο δήμαρχος Καλαμάτας στην περιφέρεια διαπιστώνουν στη ΝΔ και (ξανα)καλούν τα στελέχη Τατούλη σε …ακρόαση. Με υποψηφιότητες που θα συζητηθούν απαντάει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Προσκλήσεις, προκειμένου να προσέλθουν σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με στελέχη του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας, δέχονται τις τελευταίες ώρες «γαλάζια» στελέχη της παράταξης Τατούλη.

Οι συγκεκριμένες προσκλήσεις αποτελούν το «τελευταίο χαρτί» της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της πίεσης που ασκείται, ώστε να αποφευχθεί μια οδυνηρή ήττα στην Πελοπόννησο. Το γεγονός, άλλωστε, ότι το κάλεσμα σε στελέχη του Τατούλη, το δεύτερο κατά σειρά, έρχεται μετά από διαρροές που μιλούν για ύπαρξη δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν τα ποσοστά του κ. Νίκα εξαιρετικά χαμηλά, δικαιολογεί και την …αναστάτωση στο εσωτερικό της ΝΔ. 

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία συνάντηση, καθώς οι πρώτες προσκλήσεις απευθύνθηκαν μόλις πριν από λίγες ώρες. 

Η απάντηση Τατούλη

Την ίδια στιγμή, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, τις επόμενες ώρες αναμένεται να «ταράξει τα νερά», ιδίως στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν τουλάχιστον 4 υποψηφιότητες Περιφερειακών Συμβούλων. Ανάμεσα στις υποψηφιότητες αυτές, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, αναμένεται να είναι πρόσωπα με σημαντικά ερείσματα στον κόσμο της ΝΔ.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εξιτήριο πήρε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΙΣ: Η λιτότητα συνεχίζεται στην υγεία και με τον νέο προϋπολογισμό

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Συνέδριο για τη γεωργία στην Καλαμάτα: Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία Σαμαρά – «Πρώτη» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Μεσσηνία

Επίτιμος ομιλητής συνεδρίου με θέμα τα αγροτικά ζητήματα, το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Χορού, ο πρώην Πρωθυπουργός. Κεντρικός εισηγητής ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

Αντώνης Σαμαράς: Η υποψηφιότητα Μουρούτη δεν έχει σχέση με εμάς, λένε κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού

Σαφείς αποστάσεις παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές. Και τούτο, καθώς η ανακοίνωση

Δείτε επίσης