«Συναγερμός» στο Νοσοκομείο Καλαμάτας από την αύξηση νέων εισαγωγών

12 Μαρτίου 2021

Σε πλήρη ετοιμότητα έχει τεθεί ο μηχανισμός του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, καθώς, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, σημειώνεται αύξηση των νέων νοσηλειών ασθενών που είναι φορείς του κορονοϊού. Ανησυχία για τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικά στοιχεία.  

8 νέες εισαγωγές στην κλινική covid του Νοσοκομείου της Καλαμάτας έγιναν σήμερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, κάτι που σημαίνει ότι μέσα σε μια ημέρα διπλασιάστηκαν, καθώς χθες οι νέες εισαγωγές ήταν 4.

Η αυξητική τάση των νέων εισαγωγών στην κλινική covid του Νοσοκομείου της Καλαμάτας συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, δεδομένου ότι την Τετάρτη δεν υπήρξε καμία νέα εισαγωγή, ενώ την Τρίτη είχαμε μόλις 1.

Η αυξητική τάση των εισαγωγών έχει θέσει προσωπικό και διοίκηση του Νοσοκομείου της Καλαμάτας σε πλήρη ετοιμότητα, καθώς κανείς δεν ξέρει αν τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί η αυξητική τάση των δύο τελευταίων 24ωρων.

Η συνολική εικόνα στο Νοσοκομείο

Σε σχέση με τη συνολική εικόνα στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, εκτός δηλαδή από τις νέες εισαγωγές, οι νοσηλευόμενοι στην κλινική covid είναι 26, ενώ 3 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στην ΜΕΘ covid.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κορονοϊός: 2.405 νέα κρούσματα στη χώρα – 12 εντοπίστηκαν στη Μεσσηνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λιγότερα τεστ στη Μεσσηνία από τον ΕΟΔΥ την εβδομάδα που πέρασε!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε επίσης