Αποθέωσε τον Μπένο ο Μητσοτάκης – «Η πιο τιμητική πρόταση που μου έγινε ποτέ» απαντά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ

18 Αυγούστου 2021

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης η επιτροπή ανασυγκρότησης της Εύβοιας, επικεφαλής της οποίας έχει αναλάβει ο πρώην δήμαρχος Καλαμάτας και πρώην βουλευτής Μεσσηνίας, Σταύρος Μπένος.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπλεξε το εγκώμιο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Ο σκοπός για τον οποίο ζήτησα από τον Σταύρο Μπένο να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας είναι ακριβώς διότι πρέπει να σχεδιάσουμε από τώρα την επόμενη ημέρα της βόρειας Εύβοιας με μια ολιστική προσέγγιση, αξιοποιώντας τα σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος αλλά και σκεπτόμενοι έξω από το συνηθισμένο πλαίσιο και αυτό ακριβώς προσδοκώ από την δουλειά την οποία θα κάνει ο Σταύρος».

Επίσης ο Πρωθυπουργός τόνισε: «Νομίζω ότι η εμπειρία του Σταύρου είναι τέτοια που να ξέρει ότι καμία τέτοια προσπάθεια δεν μπορεί να πετύχει εάν δεν ξεπηδήσει μέσα από την ενέργεια, μέσα από την θετική ενέργεια των ίδιων των ανθρώπων οι οποίοι έχουν πληγεί».

Ενώ κατέληξε λέγοντας: «Για όσους δεν το γνωρίζουν είμαστε παλιοί γνωστοί, και είχα αναζητήσει και τις απόψεις του Σταύρου όταν ήμουν Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και κάναμε μια προσπάθεια, τότε, να εκσυγχρονίσουμε έτι περεταίρω τα ΚΕΠ. Τώρα έχουμε περάσει σε ένα καινούργιο μοντέλο ηλεκτρονικού κράτους το οποίο και ο Σταύρος το οραματιζόταν αλλά τότε δεν είχαμε τα εργαλεία να το κάνουμε πράξη. Τώρα πιστεύω το καταφέρνουμε και το καταφέρνουμε καλά. Εξού και η πλατφόρμα της κρατικής αρωγής ακριβώς πάνω σε αυτήν την ηλεκτρονική δυνατότητα γρήγορης επικοινωνίας κράτους και πολίτη έρχεται και πατάει».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι η πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ «είναι η πιο τιμητική και πιο πατριωτική πρόσκληση που μου έγινε στο διάστημα των 43 ετών που είμαι στη δημόσια ζωή» και προσέθεσε: «Ούτε στιγμή δεν σκέφτηκα να πω όχι».

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Gazzetta dello Sport: «Επαφή Ολυμπιακού για Μανωλά»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απαντήσεις για τα εναέρια μέσα επιχείρησε να δώσει ο Χρυσοχοΐδης – Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στα Βίλια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Nέα Αριστερά Μεσσηνίας: Tην 1η Μάη συμμετέχουμε στην απεργία και τις κινητοποιήσεις των συνδικάτων σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία

Ανακοίνωση, σχετικά με την Πρωτομαγιά και τις κινητοποιήσεις σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία, εξέδωσε η Νέα Αριστερά Μεσσηνίας. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση σημειώνεται: «Την

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Δείτε επίσης