Στο αρχείο και επίσημα η υπόθεση του κοριού στο γραφείο της Ελένης Αλειφέρη – Οι προεκτάσεις και η επόμενη ημέρα

//

Τρία και πλέον χρόνια μετά την καταγγελία της Ελένης Αλειφέρη ότι στο γραφείο της υπήρξε κοριός, προκειμένου να παρακολουθούνται οι συνομιλίες της, η δικαιοσύνη έστειλε την υπόθεση στο αρχείο. Στις πολιτικές αντιδράσεις στραμμένα τα βλέμματα. Εκατοντάδες σελίδες η δικογραφία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η διερεύνηση της υπόθεσης των καταγγελιών της κας Αλειφέρη, περί ύπαρξης κοριού στο γραφείο της, ολοκληρώθηκε και η δικαιοσύνη αποφάσισε να τη θέσει στο αρχείο, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία κατά συγκεκριμένων προσώπων, ώστε να απαγγελθούν κατηγορίες.

Πολιτικές προεκτάσεις

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση, εκτός από το δικαστικό σκέλος της, είχε και έχει και πολιτικές προεκτάσεις, καθώς μετά τη δημοσιοποίησή της επήλθε ρήξη δύο τότε αντιπεριφερειαρχών, της κας Αλειφέρη και του κ. Μαντά, με την παράταξή του κ. Τατούλη, ενώ στη συνέχεια η υπόθεση εργαλιοποιήθηκε και ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 υπήρξε προσπάθεια, από αντιπάλους του τότε περιφερειάρχη Πελοποννήσου, να συνδεθεί ο ίδιος με τις καταγγελίες.

Πλέον, μετά το γεγονός ότι δεν προέκυψαν στοιχεία για την συγκεκριμένη υπόθεση, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πως θα αντιδράσει ο κ. Τατούλης, δεδομένου ότι κατά τη δική του εκδοχή πρόκειται για μια υπόθεση «στημένη».

Επίσης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι η νυν διοικήτρια του Νοσοκομείου και δημοτική σύμβουλος του δήμου Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη, ακόμα δεν έχει αναφερθεί στις δικαστικές εξελίξεις που σχετίζονται με την υπόθεση, παρότι την αφορά άμεσα.

Τέλος, άξια προσοχής είναι και η εκατοντάδων σελίδων δικογραφία της συγκεκριμένης υπόθεσης, δεδομένου ότι η καταγγελία για υποκλοπές στο γραφείο ενός αιρετού συγκεντρώνει το εύλογο και απολύτως δικαιολογημένο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φρίκη: Χτυπούσε τη σύζυγό του και την πίεζε να έχει σεξουαλική επαφή με σκύλο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αμηχανία σε Λαμπρόπουλο και Μαντά προκαλούν οι ανακατατάξεις στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στην Πελοπόννησο: Με τις ευλογίες Νίκα υποψήφιος δήμαρχος Άργους – Μυκηνών ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου απέναντι στον Δημήτρη Καμπόσο

Την υποψηφιότητά του για δήμαρχος στον δήμο Άργους – Μυκηνών ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Απάντηση υπουργείου Εσωτερικών στην απόφαση του ΣτΕ για αντισυνταγματικότητα διατάξεων που αφορούν τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Διευκρινίσεις σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει αντισυνταγματικές διατάξεις