«Βουτιά» Νίκα στις λάσπες της Καλαμάτας: Νέες βολές σε Σαμαρά και αποθέωση Τσίπρα – Χαρίτση και ΣΥΡΙΖΑ!

Σαφέστατες αιχμές εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά άφησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ενώ ταυτόχρονα επαίνεσε για μια ακόμα φορά τον Αλέξη Τσίπρα, υπουργούς και γραμματείς της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Την εποχή που ήταν δήμαρχος Καλαμάτας και συγκεκριμένα την περίοδο του 2016, όταν η Καλαμάτα πνίγηκε στις λάσπες, θυμήθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δευτέρας.

Διάβασε και αυτό: Δικαστικές περιπέτειες για τον Π. Νίκα: Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο του Κώστα Θεοδωρακάκη – Έρχεται το δικαστήριο για τις πλημμύρες

Ο κ. Νίκας, παρότι δεν είπε ονόματα, επανέλαβε στο Περιφερειακό Συμβούλιο όσα έλεγε και τότε, ότι δηλαδή ο Αντώνης Σαμαράς είχε αποκλείσει την Καλαμάτα από τα έργα, μιλώντας «για κάποιους που είχαν κατεβάσει κουρτίνες»!

Η γλώσσα του σώματος δείχνει τα πάντα: Η στιγμή που ο πρώην δήμαρχος Καλαμάτας και νυν περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, αναφέρεται σε «κάποιους που είχαν κατεβάσει τις κουρτίνες», υπονοώντας τον Αντώνη Σαμαρά.

Επιπλέον, όπως και τότε, ο κ. Νίκας αποθέωσε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα, τον Αλέξη Χαρίτση, ακόμα και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, τον Γιώργο Δέδε.

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου μιλώντας για εκείνη την περίοδο είπε:

«Να μην πω ότι σε μια κρίσιμη φάση στηρίχθηκα από το υπουργείο Υποδομών με 10.000.000 ευρώ, για μια σειρά από μεγάλα έργα και στο οποίο Γραμματέας ήταν ο Δέδες; Εγώ δεν ανήκω στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά βοηθήθηκα. Να μη το λέω; Να μη λέω το γεγονός ότι ένας άλλος υπουργός, συμπεριλαμβανομένου και του Πρωθυπουργού με στήριξαν για κάποια έργα σημαντικά, όταν κάποιοι είχαν κατεβάσει τις κουρτίνες; Να μη το λέω; Πάντα θα το λέω και θα ευχαριστώ δημόσια».

*Κεντρική φωτογραφία από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας τον Σεπτέμβριο του 2018 όταν ο Παναγιώτης Νίκας εκλιπαρούσε τον Αντώνη Σαμαρά να βγει μια φωτογραφία μαζί του για να πάρει το …χρίσμα για την υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ