«Βόμβες» από τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης κατά του δημάρχου Μεσσήνης

Απίστευτες καταγγελίες του Νίκου Χριστοφιλόπουλου κατά του Γιώργου Αθανασόπουλου. «Πληρώνετε ελάχιστο νερό», κατήγγειλε ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ και κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο τον αναλυτικό λογαριασμό του δημάρχου Μεσσήνης!

Αίσθηση προκάλεσαν όσα υποστήριξε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Μεσσήνης ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσσήνης (ΔΕΥΑΜ), Νίκος Χριστοφιλόπουλος.

Συγκεκριμένα, κ. Χριστοφιλόπουλος σε τοποθέτησή του επί του πρώτου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορούσε την αντικατάσταση μελών του ΔΣ της Επιχείρησης και του ίδιου από τη θέση του προέδρου, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του κ. Αθανασόπουλου.

Ο κ. Χριστοφιλόπουλος απευθυνόμενος στον κ. Αθανασόπουλο ανέφερε ότι «πληρώνετε ελάχιστο νερό» και προσέθεσε: «Είστε φθηνός δήμαρχος που θέλει να γλιτώσει χρήματα από το νερό». Μάλιστα, ο κ. Χριστοφιλόπουλος, προχωρώντας ένα βήμα περισσότερο, κατέθεσε τον αναλυτικό λογαριασμό νερού του κ. Δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποδείξει όσα υποστηρίζει.

Προηγουμένως ο κ. Χριστοφιλόπουλος, με αφορμή την απόφαση του κ. Αθανασόπουλο να τον αντικαταστήσει από τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΜ, ανέφερε, απευθυνόμενος στο δήμαρχο Μεσσήνης, ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι να μοιράζει μισθούς και αποζημιώσεις, ενώ σημείωσε ότι όλα τα έργα της ΔΕΥΑΜ είναι έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής, του κ. Τσώνη.

Ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος (αριστερά), στο πλάι του πρώην πλέον προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσσήνης (ΔΕΥΑΜ). Ο κ. Χριστοφιλόπουλος έχει εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μεσσήνης με την παράταξη του κ. Αθανασόπουλου και με πρόταση του κ. Δημάρχου είχε αναλάβει τη θέση του προέδρου της Επιχείρησης αμέσως μετά τις εκλογές του 2019.

Η απάντηση Αθανασόπουλου

Αμέσως μετά τον κ΄. Χριστοφιλόπουλο τον λόγο έλαβε ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, σχετικά με τον λογαριασμό νερού και τα όσα υποστήριξε δημόσια ο πρόεδρος της Επιχείρησης. Ο κ. Αθανασόπουλος αρκέστηκε να σημειώσει ότι όσα ανέφερε ο κ. Χριστοφιλόπουλος δικαιώνουν την επιλογή του να προχωρήσει στην αντικατάστασή του από τη θέση του προέδρου της Επιχείρησης.

Τσώνης: Ντρέπομαι για όσα ακούστηκαν

Στο ζήτημα αναφέρθηκε και ο πρώην δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης. Ο κ. Τσώνης σημείωσε ότι έχει μείνει έκπληκτος από όσα σημείωσε ο κ. Χριστοφιλόπουλος. «Ντρέπομαι για όσα ακούστηκαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην δήμαρχος Μεσσήνης.

Τσερπές: Έχουμε καιρό να τα πούμε

Αναφερόμενος σε όσα ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Τάσος Τσερπές, σημείωσε ότι όσα σημείωσε ο πρόεδρος της Επιχείρησης θα απασχολήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο. «Eχουμε καιρό να τα πούμε για όσα είπε ο πρόεδρος» ανέφερε ο κ. Τσερπές και ανακοίνωσε ότι η παράταξή του απέχει από την ψηφοφορία του θέματος, το οποίο χαρακτήρισε εσωτερικό ζήτημα της παράταξης του δημάρχου της Μεσσήνης.

Η ψηφοφορία

Ακολούθησε ψηφοφορία επί του ζητήματος της αντικατάστασης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜ, όπου με 21 ψήφους αποφασίστηκε να οριστεί πρόεδρος ο Νίκος Δουρούμης.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι γειτονιές των εκατομμυριούχων στη Μεσσηνία: Ποιοι αγοράζουν τις πολυτελείς κατοικίες στην Costa Navarino

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι λόγοι που οδήγησαν στο «μαύρο» Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Βολές σε Κουτσούλη και ΠΑΣΟΚ και από την παράταξη Τατούλη – «Αρχίζουν τα γραμμάτια και εξοφλούνται»

Βολές εναντίον του επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου, την οποία στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Κουτσούλη, με αφορμή την εκλογή του με

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Σφοδρή επίθεση Μάκαρη στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ- «Σε συνεννόηση Πτωχός και Κουτσούλης»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του συνδυασμού που στήριξε το ΠΑΣΟΚ στις περιφερειακές εκλογές και προσωπικά του επικεφαλής του, Δημήτρη Κουτσούλη, εξαπολύει με ανακοίνωσή

Το σχέδιο για την ίδρυση ιδιωτικού πανεπιστημίου στην Καλαμάτα: Εγκαταστάσεις στο Ανατολικό Κέντρο για 200 φοιτητές – Συνεργασία με κολέγιο των ΗΠΑ και υποσχέσεις για οικονομικά οφέλη [αναλυτικά η πρόταση]

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρόταση της ΤΕΜΕΣ προς τον δήμο Καλαμάτας, σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία ιδιωτικής Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και

Δήμος Καλαμάτας: Προχωράει η κατασκευή του αγωγού ύδρευσης – Oλοκληρώθηκαν από την Εφορεία Αρχαιοτήτων οι απαιτούμενες εργασίες μετά τον εντοπισμό ευρημάτων

Επανεκκίνησαν, δίχως προβλήματα, οι εργασίες κατασκευής του νέου αγωγού ύδρευσης Φ800, από τις Πηγές Πηδήματος στην Καλαμάτα, στην περιοχή της Άνθειας. Σύμφωνα

Δείτε επίσης