Ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στην Καλαμάτα: Ο αγώνας δεν παίρνει καμιά αναβολή [video]

/

Οι άνθρωποι του μόχθου που αγανακτούν να συμπορευτούν με το ΚΚΕ, στους αγώνες, στο κίνημα, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στην Καλαμάτα στην εκδήλωση της ΚΟ Μεσσηνίας στο κλειστό γήπεδο «Τέντα».

Σημείωσε πως ο αγώνας για όλα τα κρίσιμα προβλήματα δεν παίρνει καμιά αναβολή. Στο στόχαστρο πρέπει να βάλει τους κύριους υπεύθυνους, τις κυβερνήσεις και τα κόμματά τους, το κράτος και το σύστημά τους.

Οπως είπε, το κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ δεν είναι γενικό και αφηρημένο. Είναι προσωπικό και συγκεκριμένο και αφορά τον καθένα και την καθεμιά που κατανοεί πως ο αγώνας για όλα τα καυτά και επείγοντα προβλήματα δεν μπορεί να περιμένει.

Υπογράμμισε ότι καμιά αναβολή δεν μπορεί να πάρει ο αγώνας για την υγεία του λαού, ο αγώνας στους χώρους δουλειάς για το μεροκάματο και τα δικαιώματα, ο αγώνας για την επιβίωση των βιοπαλαιστών αγροτών, των μικρών επαγγελματιών όπως και ο αγώνας για να απεμπλακεί η χώρα μας από τους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

Στην εκδήλωση έκαναν παρεμβάσεις οι Αργύριος Σμυρνής, πλοίαρχος ΛΣ (ε.α.), Αμαλία Μπεσμπέα, φλόλογος, εκπαιδευτικός στο 2ο ΕΛ Καλαμάτας, Κώστας Αποστολόπουλος, αγρότης, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Χανδρινού και Βαγγέλης Μπάκας, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας και αθλητής υπερμαραθώνιων αποστάσεων.

Πηγή:902.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Κόκκινος οδοστρωτήρας» στο ΣΕΦ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σοκ: Ο μητροκτόνος των Γρεβενών είχε βιάσει τη μητέρα του πριν την πνίξει [video]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΚΕ