Νίκη με 3-1 της Καλαμάτας επί της Ρόδου – 2 βαθμούς μακριά από την κορυφή η «Μαύρη Θύελλα»

9 Φεβρουαρίου 2022

Η Καλαμάτα ήταν η μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής καθώς κέρδισε με 3-1 την Ρόδο, και σε συνδυασμό με τις απώλειες που είχαν ο Λεβαδειακός (1-1 εντός με την Κηφισιά) και η Καλλιθέα (0-2 εντός από την Επισκοπή) βρίσκεται πλέον στο -2 από την 1η θέση.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Στις νίκες και δη άμεσα επέστρεψε η Καλαμάτα, η οποία εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο στις βαθμολογικές απώλειες του Λεβαδειακού και της Καλλιθέας… Η ομάδα του Γιάννη Μπελά μπήκε πιο δραστήρια στο ματς, χωρίς να έχει την μεγάλη φάση στα καρέ της Ρόδου. Όλα αυτά μέχρι το 23΄, όταν ο συνήθης ύποπτος Γιάννης Λουκίνας έπειτα από σέντρα του Αναστασόπουλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Οι Μεσσήνιοι μετά το γρήγορο γκολ που πέτυχαν πίεσαν προκειμένου να φτάσουν σε ακόμα ένα τέρμα, το οποίο θα τους έδινε μαξιλαράκι ασφαλείας στο σκορ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Από την πλευρά τους τα  «ελάφια» του Σωτήρη Αντωνίου ευτύχησαν στο 34΄ στην πρώτη τους φάση στο ματς να ισοφαρίσουν σε 1-1, χάρη σε αυτογκόλ του Αναστασόπουλου. Ωστόσο η χαρά των Ροδιτών δεν διήρκεσε πολύ, καθώς στο 35΄ η Καλαμάτα κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα στο 38΄ ο Λουκίνας για να κάνει το 2-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 68΄ η Καλαμάτα έφτασε κοντά στο 3-1, το σουτ όμως του Γρίβα έφυγε λίγο άουτ από την εστία του Θεοδωράκη. Ότι δεν κατάφερε να πετύχει σε εκείνο το χρονικό σημείο ο ίδιος, το πέτυχε στο 69΄ ο Ματέους, ο οποίος έδωσε στους Μεσσήνιους αέρα δύο τερμάτων. Στο διάστημα που ακολούθησε ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάτι το οποίο ήταν υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι κατάφεραν να διαχειριστούν με επιτυχία το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του ματς. 

Πηγή:sdna.gr/ΕΡΤ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εστίαση: Καταργείται το ανώτατο όριο των έξι ατόμων στα τραπέζια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στους «4» του Κυπέλλου με δεύτερη νίκη ο Παναθηναϊκός

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης