«Δημιουργική ασάφεια» Χαρδαλιά – Βασιλόπουλου για το στρατόπεδο της Καλαμάτας και το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης Πιλότων

//

Τη «δημιουργική ασάφεια» επιστράτευσαν ο υφυπουργός Άμυνας και ο δήμαρχος Καλαμάτας, προκειμένου να περιγράψουν τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχαν στο Πεντάγωνο. Καμία ουσιαστική απάντηση για το μέλλον του στρατοπέδου της Καλαμάτας και την 120 ΠΕΑ.

Χωρίς ουσιαστικές απαντήσεις, σχετικά με την επαναλειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο στρατόπεδο της Καλαμάτας, έφυγε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, από τη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Ο κ. Βασιλόπουλος ζήτησε διευκρινήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, ωστόσο, η απάντηση που έλαβε από τον κ. Χαρδαλιά είναι ασαφής και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

«Ο Υφυπουργός ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει η όποια συζήτηση αυτή τη στιγμή. Επίσης, έκανε γνωστό, ότι των όποιων αποφάσεων θα προηγηθεί η αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης των δομών, σύμφωνα με τις ανάγκες της λειτουργικότητας και της επιχειρησιακής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας.

Όσον αφορά το ζήτημα της 120 ΠΕΑ, όπου θα λειτουργήσει το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης Πιλότων, από την ενημέρωση του δήμου Καλαμάτας δεν προκύπτει κάτι ουσιαστικό, δεδομένου δεν δόθηκαν πληροφορίες για την πορεία υλοποίησης της συμφωνίας με το Ισραήλ.

Σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας: «Ενημέρωση υπήρξε και για το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης Πιλότων, καθώς σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων και του εκπαιδευτικού εξοπλισμού, που σήμερα εξυπηρετεί τις ανάγκες της 120 ΠΕΑ».

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε ανακοινώσει από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ήταν προγραμματισμένο εντός του Φεβρουαρίου να πραγματοποιηθεί τελετή θεμελίωσης – εγκαινίων του έργου. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε και δεν υπήρξε ποτέ επίσημη ενημέρωση για τις αιτίες της αναβολής.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Διεθνές συνέδριο για το Ολοκαύτωμα στην Καλαμάτα – Συνδιοργανωτής η Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης: Κάλεσμα για «δημιουργική σύνθεση» και «συστράτευση» απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος»

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος», Βασίλης Τζαμουράνης,