SL2: Νίκες για Καλαμάτα, Λεβαδειακό, Καλλιθέα και Χανιά – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

30 Μαρτίου 2022

Εύκολο απόγευμα για Λεβαδειακό και Καλαμάτα-στην εμβόλιμη 27η αγωνιστική-, με τον πρωτοπόρο να «περνάει» (0-4) από τη Ρόδο και τη «Μαύρη Θύελλα»  να κερδίζει με το ίδιο (4-0)σκορ στη Μεσσηνία τον ΟΦ Ιεράπετρας, διατηρώντας την απόσταση πέντε βαθμών από την κορυφή.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Τα Χανιά έδωσαν συνέχεια  στη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό Β’, επικρατώντας 2-1 στην Άρτα του Καραϊσκάκη και έφτασαν στη δέυτερη θέση, έχοντας τους ίδιους βαθμούς με την Καλλιθέα, της οποίας το -εκτός έδρας- παιχνίδι με την ΑΕΚ Β΄, αναβλήθηκε λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών γηπεδούχου στις εθνικές ομάδες Ανδρών και Ελπίδων. 

Η πρωτοπόρος ομάδα της Λειβαδιάς, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Ρόδο, σημείωσε τρία γκολ μέσα σε είκοσι λεπτά στην επανάληψη και μάζεψε τρεις ακόμα βαθμούς, έχοντας ως σκόρερ τους Πολέτο (45′, 74′), Νίλι (55′) και Μουτίνιο 61′).

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Έπειτα από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, η Καλαμάτα επέστρεψε στις νίκες, χάρη στα γκολ των Φελίπε (20′), Τάτο (25′ πέναλτι),Γρίβας (29′)και Λουκίνα (50′).

Ο Κολλάς στο 81′ επέτρεψε στα Χανιά να πανηγυρίσουν (1-2) στην Άρτα, αφού ο Ντοαναλντόνι ισοφάρισε γρήγορα (26′) το γκολ  του Βασιλόγιαννη (14′) με το οποίο άνοιξε το σκορ η ομάδα της Κρήτης.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Το αυτογκόλ του Καλύβα (84′) έκρινε την αναμέτρηση της Κηφισιάς με το Αιγάλεω (1-0), η ουραγός Ζάκυνθος υποχρέωσε σε ισοπαλία (1-1) τον Παναθηναικό Β’ στην Αθήνα, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με γκολ του Νταρζίσιο, η Επισκοπή βύθισε (1-0) κι άλλο τον Ηρόδοτο.

Συνοπτικά τ’ αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2: 

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καταγγελίες του Σωματείου Ιατρών ΕΣΥ Μεσσηνίας: «Τραγική η υποστελέχωση της παιδιατρικής κλινικής»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η δικογραφία για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την πλάτη στον τοίχο οι Μπακς

Αγκαλιά με την πρόκριση βρίσκονται οι Πέισερς οι οποίοι νίκησαν με 126-113 το Μιλγουόκι και προηγούνται στη σειρά με 3-1. Οι Μπακς που στερήθηκαν

Δείτε επίσης