«Ουσίες που σκοτώνουν» αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ίντερνετ

4 Απριλίου 2022

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών μέσα σε τρία χρόνια και για το οποίο έχει συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις τοξικολογικές εξετάσεις, το 9χρονο κορίτσι πέθανε από χορήγηση μεγάλης ποσότητας κεταμίνης. Το ερώτημα στα χείλη όλων είναι πως προμηθεύτηκε η 33χρονη την εν λόγω ουσία.

Η 33χρονη μητέρα, όπως αποκαλύπτει το MEGA, αναζητούσε στο Google «ουσίες που σκοτώνουν».

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» από προσωρινή άρση απορρήτου που είχε γίνει από τις Αρχές τόσο στη Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και σε πρόσωπα του κοντινού της περιβάλλοντος, η 33χρονη έψαχνε στο διαδίκτυο ουσίες που μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, έψαχνε στη Google «ουσίες που μπορούν να σκοτώσουν» με γοργές διαδικασίες και όσο το δυνατόν αφανείς.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η μητέρα των τριών παιδιών έκανε αυτές τις αναζητήσεις.

Μέσα στις ουσίες που ανακάλυψε, ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και η κεταμίνη.

Τα στοιχεία που έχουν βρεθεί από την άρση του απορρήτου αναμένεται να ενταχθούν στη δικογραφία, αποτελώντας έναν ιδιαίτερα επιβαρυντικό παράγοντα για την 33χρονη.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ στο City Hospital

Πηγή:in.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

282 κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία τη Δευτέρα – 18.425 μολύνσεις και 62 νέοι θάνατοι σε ολόκληρη τη χώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πάτρα: Ανακοίνωση από το Παίδων για την κεταμίνη – «Δεν χορηγήθηκε από εμάς»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Αποφυλάκιση Νίκου Μιχαλολιάκου: «Δεν ήταν υποχρεωμένοι οι δικαστές να τον αποφυλακίσουν» αναφέρουν οι δικηγόροι των δολοφονηθέντων Αιγυπτίων αλιεργατών

“Η ευθύνη για την αποφυλάκιση, ανήκει στους δικαστές που έλαβαν την απόφαση, παρότι το ισχύον και εφαρμοσθέν νομικό πλαίσιο δεν τους υποχρέωνε”

ΚΚΕ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Μόνο ο λαός με την πάλη του θα νικήσει οριστικά τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά

«Η προκλητική απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας για την αποφυλάκιση του Ν. Μιχαλολιάκου με περιοριστικούς όρους αποτελεί προσβολή για τα θύματα

Δείτε επίσης