Πάτρα: Ανακοίνωση από το Παίδων για την κεταμίνη – «Δεν χορηγήθηκε από εμάς»

4 Απριλίου 2022

Ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Μανώλης Παπασάββας, διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου περί κεταμίνης και ιατρικού λάθους.

Με δήλωσή του ο κ. Παπασάββας ξεκαθάρισε, ότι καμία σχέση δεν έχουν οι γιατροί του νοσοκομείου με τη χορήγηση κεταμίνης στη μικρή Τζωρτζίνα.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου απέδωσε σε ιατρικό λάθος τον θάνατο της 9χρονης, μέσω του δικηγόρου της, Κωνσταντίνου Ζάρδα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Λίγη ώρα αργότερα το νοσοκομείο εξέδωσε και ανακοίνωση.

«Σχετικά με αναφορές που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο 24ωρο ότι κατά την νοσηλεία της ασθενούς Γεωργίας Δασκαλάκη στο Νοσοκομείο μας, έλαβε, από το ιατρικό ή το νοσηλευτικό μας προσωπικό, την φαρμακευτική ουσία ‘Κεταμίνη’, βεβαιώνουμε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στην μικρή ασθενή η ουσία αυτή είτε αυτούσια είτε σαν συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος» αναφέρει η ανακοίνωση.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ στο City Hospital

Πηγή: in.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Ουσίες που σκοτώνουν» αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ίντερνετ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Αθηνών για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Αποφυλάκιση Νίκου Μιχαλολιάκου: «Δεν ήταν υποχρεωμένοι οι δικαστές να τον αποφυλακίσουν» αναφέρουν οι δικηγόροι των δολοφονηθέντων Αιγυπτίων αλιεργατών

“Η ευθύνη για την αποφυλάκιση, ανήκει στους δικαστές που έλαβαν την απόφαση, παρότι το ισχύον και εφαρμοσθέν νομικό πλαίσιο δεν τους υποχρέωνε”

ΚΚΕ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Μόνο ο λαός με την πάλη του θα νικήσει οριστικά τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά

«Η προκλητική απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας για την αποφυλάκιση του Ν. Μιχαλολιάκου με περιοριστικούς όρους αποτελεί προσβολή για τα θύματα

Δείτε επίσης