Σάλος με την Α.Ε. της περιφέρειας Πελοποννήσου: 197.000 ευρώ στοίχησε η «σαλάτα» της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας για τις αναπλάσεις της Καλαμάτας

//

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το έργο των αναπλάσεων της Καλαμάτας, προϋπολογισμού 9.500.000 ευρώ, καθώς η μελέτη που κατατέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καλαμάτας δεν ήταν αντάξια των παρεμβάσεων, δεδομένου ότι εντοπίστηκαν πολλά λάθη.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω μελέτη ανατέθηκε από το δήμο Καλαμάτας στην Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε. έναντι 197.000 ευρώ.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο ζήτημα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Βασίλη Τζαμουράνη, επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος», αλλά και του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμάτας, Βασίλη Κοσμόπουλου, οι οποίοι εξέφρασαν τις ενστάσεις τους κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της Τρίτης.

Σημειώνεται ότι για την Α.Ε., στην οποία μεγαλομέτοχος είναι η περιφέρεια Πελοποννήσου, έχουν εκφραστεί και παλαιότερα ενστάσεις, με αφορμή αναθέσεις άλλων μελετών.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Euroleague: Ένα βήμα από το Βελιγράδι ο Ολυμπιακός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο gov.gr οι δήμοι: Έκδοση πιστοποιητικών μέσω ψηφιακών θυρίδων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στην Πελοπόννησο: Με τις ευλογίες Νίκα υποψήφιος δήμαρχος Άργους – Μυκηνών ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου απέναντι στον Δημήτρη Καμπόσο

Την υποψηφιότητά του για δήμαρχος στον δήμο Άργους – Μυκηνών ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου