Μέτωπο εμπορικών συλλόγων Μεσσηνίας και Ηλείας για τη διεκδίκηση του οδικού άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα

Πρωτοβουλία, προκειμένου να συγκροτηθεί ενιαίο μέτωπο διεκδίκησης της κατασκευής του οδικού άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα αναλαμβάνει ο Εμπορικός Σύλλογος της Κυπαρισσίας.

Στο πλαίσιο αυτό το προεδρείο του Συλλόγου συναντήθηκε με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κρεστένων, όπου και συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν για το συγκεκριμένο ζήτημα το ερχόμενο χρονικό διάστημα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Σε σχετική ανάρτηση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας σημειώνεται:

Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησε την Κυριακή, 01/05/2022, το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Κρεστένων, στα Κρέστενα του νομού Ηλείας. Αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν ο αυτοκινητόδρομος Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, οπού και υπήρχε πλήρης ταύτιση απόψεων. Συναποφασίστηκε η συνάντηση αυτή να είναι η απαρχή μιας σειράς συναντήσεων και πρωτοβουλιών, κατά μήκος της διαδρομής του αυτοκινητόδρομου, ώστε να συγκροτηθεί ένα ενιαίο μέτωπο διεκδίκησης του αυτονόητου, την κατασκευή του οδικού άξονα, Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεκίνησε το 9ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη [φωτογραφίες]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τσίπρας: Ο Κυρ. Μητσοτάκης προστάτης των γαλάζιων golden boys

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Ενθαρρυντικό μήνυμα για τον τουρισμό: Στο +8% οι αφίξεις από το εξωτερικό στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας τον Απρίλιο

Βελτιωμένη, σε σχέση με τον Απρίλιο του 2023, εμφανίζεται η επιβατική κίνηση από το εξωτερικό στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος». Συγκεκριμένα,

Χρυσόστομος: «Τον χαρμόσυνο ύμνο της Αναστάσεως επισκιάζουν οι φωνές απόγνωσης των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας»

Για «παγκοσμιοποίηση της αγωνίας και του φόβου» που «θυμίζει τραγικές εποχές της νεότερης ιστορίας μας», κάνει λόγο ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος, στην

Δείτε επίσης